18/8

Hej och hå, här kommer en snabb updatering, har städat lite i huset idag för mamma och anna är ute och rensar i trädgården för vet ni vad, det kom en jävla orkan och blåste ner vårat träd!!! Nej då men något gjorde så halva jävla trädet ramlade av och nu ligger det över halva framsidan typ.

Ikväll ska jag köra anna till träningen  men jag måste bränna en skiva först för det finns ingen bra musik i bilen, annars ska jag inte göra någonting idag vad jag vet.

/Malin


17/8

Gah jag blir galen på csn varför ska dom leka detektiver hela tiden, fan fokusera på att haffa dom som har skulder på 1 miljon och som lever lyxliv i thailand istället för att krångla med mig som gjorde fel val i livet en gång. Ska det betyda att det är totalkört för mig för all framtid? Jag tror det, enligt dom i alla fall!  Man blir så jävla trött och förbannad men nu har jag ringt och pratat med dom så vi får väl hoppas dom kliver av sin höga jävla häst och hjälper mig!!

Sitter och tittar på Ellen nu och kollar på nån liten rödhårig kille som sjunger, Beställde även hem massa böcker förut så nu är jag fattig och jag har inte ens fått pengar än! haha. Spännande värre men det struntar jag i för jag måste ha böckerna!

Nu ska jag dammsuga tror jag och sen flytta ner lite kläder till min garderob som jag fick av mormor!


/Malin

16/8

Oh lord wont you buy me a new fucking head! Ja jag har haft ont i huvudet hela dagen sedan vi åkte ifrån sunne i princip. Tänkte bara säga det!

Måste bara säga att jag älskar Celebrity rehab with dr drew, Glöm inte att kolla på det nu!!

/Malin



16/8

Hejsan här sitter jag lite tidigare än vanligt och vi ska snart åka till Sunne och kolla in emelies lägenhet hon flyttar ju till helgen så vi ska hämta nycklarna.

Uh vaknade så tidigt imorse då grannarnas byggmän bestämmde sig för att såga igenom någon jävla metallgrej och det skärde så i öronen så jag ville gå ut och skrika åt dom att vänta tills klockan blir 10 i alla fall men jag orkade inte.

/Malin

15/8

Hej och hå sitter återigen och kollar på paris hiltons my new bff, har dock varit med emelie till grums där vi skulle till orby men det fanns ingen ström så vi fick åka ner till klingan i alla fall. Sen Blir det tacos igen, haha 3 dagar med tacos men det blev ju så satans mycket köttfärs så det är ju bara att äta samt att man slipper göra iordning ny mat.

Nu ska jag fortsätta glo på tv och äta lite chips.

/Malin




14/8

Åh nu har jag glömt bort bloggen igen, typiskt! Jaja nu ska jag prova igen och se hur länge det håller i sig denna gången!

Sitter framför tvn och har fastnat framför Paris Hiltons my new BFF! Hahahaha jag dör vilka sjuka brudar, Sara åkte till london idag så det är det enda jag kan göra typ! Funderar på att gå upp och göra mig en tacorulle med massa creme fraiche! MUMS!

Nästa helg ska jag i alla fall till Sara så vi kan spela om Army of two the 40th day igen fast på svår denna gången kommer nog gå åt helvete för vi sög ju till och med på lätt. Men det är ju så roligt så det spelar ingen större roll.

Nu ska jag fortsätta kika på tv kanske kör en update senare.

/Malin



4/8

Hej jag är på sjukt dåligt humör och ska strax iväg och jobba vill verkligen inte, URS!!!!! Hjälper ju inte att jag typ hatar det jag jobbar med också.....grr* kommer bli galen idag känner jag och inte nog med det! Det går fan inga bussar som passar så jag kommer få sitta och glo i stan i en hel jävla timme utan att ha något att göra!!

FUCK ALL säger jag bara

2/8

Hej och hå det är ju fint väder ute jag som var säker på att det skulle börja regna, men icke, vaknade runt 10 idag och kollade lite på tv innan jag gick upp och åt frukost. Det blev en skål youghurt för den som vill veta. Sedan åkte jag och emelie till preem och hämtade mitt paket där min nya bok låg, Det är boken Medicinsk Terminologi av Bengt Lindskog som jag ska använda i mina studier måste säga att det var mycket roliga bilder i den sitter och små kollar lite i den.

Sen ska jag och emelie in till stan och säga Heeeeeeeeeeej till sara sen vette fasiken vad man ska göra, träna vet jag att jag ska hinna med men det tar jag ikväll innan det är sovdags. Nu ska jag kolla på tv och Spela Cafe Life på facebook för jag har fastnat i det.

/Malin

1/8

Hejsan nu är jag hemma igen efter en fartfylld dag av......BILÅKNING! haha nej men sara kom och plockade upp mig så vi åkte till öb och köpte lite godis (FY MALIN). Sedan körde hon mig till deje så jag kunde hämta mina grejer och den känslan av att stå där var så himmla akward så jag vet inte vad... Skämmde ut mig totalt också haha. Nu har jag en jätte konstig känsla i magen nästan lite illamående tror det är för allt känns så konstigt liksom var längesedan jag fått spela glad och oberörd men nu var jag tvungen Kan inte stå där och vara bitter liksom haha!

Sen i alla fall åkte vi hem till sara och klättrade upp på hennes tak av någon anledning... fråga inte varför. Efter det så knallade vi ner till mig och rökte vattenpipa (Som vanligt) och försökte få ragge att leka med missan men det misslyckades stort, sen ville ragge gå hem så dom gick sin väg.
Ska nog till Sara imorgon tänkte ringa och väcka henne vid typ 8 kanske! Nice.!

/Malin



1/8

Hejsan svejsan, här sitter jag och kollar på mannen som talar med hundar och har precis duschat. Körde ett träningspass idag på morgonen för senare kommer sara och vi ska åka till öb och sen vet jag inte när jag kommer hem så det var lika bra. Annars har jag inte gjort något speciellt och ska inte göra det heller tror jag.

Det var ett kort inlägg men det finns inget mer att skriva just nu.

/Malin

RSS 2.0