30/4

God morgon, gud vad skönt det var att få sova ut idag har varit så trött de senaste dagarna men nu känner jag mig som en ny människa igen! Missan kom dock och väckte mig vid 8 för hon ville ligga och mysa med mig och det fick hon för jag somna om på 1 minut typ! Nu ligger vi här och har precis vaknat båda två!

Idag är det nytt SUPERNATURAL!! ska bli så jävla nice, sedan är det ju  nytt vampire diaries också den serien gillar jag med! Längtar dock tills true blood börjar igen!

Ikväll blir det festa gärnet! roligt roligt! ska nu kolla vidare på prehistoric mega storms tills top model börjer!

Todiloo

/Malin





Morrn morron!

29/4

Måste slänga in den här inna jag ska sova, älskart!!!




29/4

God kväll, nu har jag kommit hem från jobbet, denna kvällen var mycket bättre än igår, fick mycket mer intervjuer så tiden gick ganska snabbt, fick även prata med min "mini chef" och han tyckte jag gjorde ett jätte bra jobb.

På väg till bussen mötte jag Erika och sara så vi satt och snacka lite på väg hem, ska bli så skoj imorgon. Men nu måste jag vila om jag ska orka gå upp imöra så det blir nog en eller 2 updateringar imorgon beroende på när sara dyker upp!

God natt nu alla

/Malin

29/4

God morgon, ligger och kollar på rachel ray som vanligt börjar bli en tradition, har alltid alarmet ställt på kl 9 sen snosar jag till halv tio ungefär då sätter jag på tvn och kollar ett avsnitt av RR. Har jätte ont i magen vet inte varför, grr och tanden värker fortfarande! men ska ta mig en värktablett när jag ätit frukost tänkte jag.

Idag ska jag jobba igen, hoppas denna kvällen blir roliagre än igår och att någon jag känner jobbar så vi kan snacka lite emellan intervjuerna. Behöver städa också, tar nog en snabbstädning idag och sen dammsuger jag och dammar ordentligt imorgon.

nej nu blir det frukost hörs senare,

Hejs.

/Malin

28/4

Äntligen hemma efter en sjukt jobbig kväll på jobbet, börja med att jag missade bussen så jag kom in vid 4 fick köra recalls idag och jag trodde aldrig klockan skulle bli kvart i 9! Fick i alla fall inte skäll av någon så det är ju bra!

Längtar till fredag så jävla mycket, det ska bli så sjukt roligt! Nej jag orkar inte skriva mer just nu jag känner att jag bli stressad bara av att tänka på att skriva något.

Skriver mer imorgon

God natt

/Malin




såhär ser sara ut på de flesta fester!

28/4

God morgon, och aj vaknade med tandvärk! hatar visdomständer men eftesom han inte vill ta bort den får jag väl stå ut! Idag står jobba på schemat, 15:00-21:00 men det är typ allt. Kanske orkar slänga in en tvätt också men det får bli lite senare för nu kollar jag på rachael ray!

Hoppas det är varmt idag så jag kan ta jeansjackan, men det är sant kanske är jätte kallt ikväll. Jaja vi får se, måste berätta att min jeans jacka är från 8:an tycker det är roligt att jag fortfarande kan ha den, kan dock inte knäppa den för mina bröst har blivit för stora men ändå! På sommaren behöver man inte knäppa jackan! Skulle behöva duscha också men det tar vi också senare.

nu ska jag fortsätta glo på tv och kanske gå på toa har inte bestämmt mig än.

Ha det bra!

/Malin



27/4

God kväll, nu är jag hemma igen, åkte en sväng till bergvik förut och gick in på systemet och handlade lite som jag ska ha på fredag. Hämta dock upp Sara först för hon ville följa med så vi gick runt därinne och mindes när vi blandade punsch och whiskey när vi var mindre haha fy vad vidrigt det var. Nu är man ju dock vuxen och slipper sånnt där.

Var ju hos tandläkaren förut, och det gick ganska bra, bättre än vanligt, hade inga hål men jag har bitit sönder en tand så den måste lagas med plast, så det blir ett återbesök den 19 Maj hon Gunilla. Min tandställning skulle sitta kvar minst 2 år till annars är det risk att mitt bettfel kommer tillbaka och det vill jag inte, jag såg ut som en häst innan jag fick räls och nu är jag verkligen supernöjd med mina tänder. Det blev ganska dyrt dock 670 kr! men men behöver inte betala den räkningen än  som tur är.

Nu ligger jag i sängen med ett glas cola och laddar för jobbet imorgon! ska även kolla på det senaste avsnittet av desprete housewives, efter det blir det nog 2 avsnitt av supernatural säsong 3 och efter det sova. Det var allt för idag.

Sov gott

/Malin

27/4

Till sommaren får det bli att åka till Grebbestad i en vecka!


27/4

Woho pengar idag, jag var relativt rik i ca 10 min, för nu har jag betala räkningar och ca80% av pengarna försvann! Jag säger som sara det var Pengavampyren som var framme! Så nu får vi se om jag har råd att köpa metaltownbiljett, förhoppningsvis kan jag köpa den 27 maj om det finns kvar då, men man vet aldrig eftersom det kommer så stora band så känns det som att biljetterna kommer ta slut när som helst. Då kommer nog sara att tortyrmörda mig.

Just nu sitter jag och tittar på top model och har det skönt innan jag ska till tandläkaren för efter det lär jag nog ha ont i hela munnen som vanligt, hoppas på att dom ska ta bort min tandställning idag för den har jag haft i 5 år nu känns som att det är dags att den ska ut nu. Vill inte ens tänka på hur mycket det kommer kosta, buhuuuu där försvinner nog resten av min lön!

Jaja nu ska jag fortsätta kolla på tv och läsa lite bloggar, skriver mer om mitt tandläkar besök för jag vet hur mycket pappa älskar tandläkare, mohaha.

Hejs

/Malin

26/4

Satt och tittade igenom lite bilder på min dator och hittade den här ifrån min studentbal!




Jag och Sara


Hittade även en på oss från studenten!


26/4

Hejsan, har inte skrivit på ett tag medn det har verkligen inte hänt någonting, fick dock reda på idag att jag måste betala bötern, så det suger! Men men inte så mycket att göra åt. Vaknade även på fel sida idag och hamnade i ett litet bråk med mamma, men nu är allt bra igen.

Känner mig fortfarande irriterad dock. Kollar just nu på svenska hollywood fruar, och jag ÄLSKAR Maria Montezami, det finns nog ingen härligare människa! jag önskar jag vore så gullig.

Nej nu ska jag fortsätta titta och vara tråkig, ska försöka göra en riktig uppdatering imorgon! Ska ju till tandläkaren och det är ju alltid spännande!

Hejs

/Malin

24/4

Hejsan updaterade inte imorse för min mamma väckte mig vid halv 11 och sa att vi skulle åka iväg till I2 marten, så det vara bara att kliva upp klä på sig och åka. Svängde in på william en snabbis innan och hittade en skitsnygg kavaj som jag ska ha på mig på valborg! Lutar mot slottsbron med erika det var så jävla längesedan vi sågs så det ska bli as roligt!!

Annars har jag inte gjort så mycket, kollade på senaste avsnittet av top model förut men det var i princip det enda, jo hittade en dokumentär på tvn som handlade om olika teorier om hur universom skulle försvinna/dö. Väldigt intressant men skrämmande på samma gång!

Rongedal åkte ur körslaget idag också vilket suger för dom är så jävla mycket bättre än moreius eller hur han stavar, han kör så tråkiga låtar och alla låter likadana! Så det var sista gången jag tittade på det för denna säsongen!

har inte så mycket mer att skriva,

God kväll!

/Malin

23/4

God kväll alla, nu har jag tagit mig ner i mitt rum efter en mysig kväll i soffan med familjen, det blev chips martini och talang! Finns så mycket roliga människor i sverige haha! Det är så underbart att en del vågar vara annorlunda tycker jag.

Nu kollar jag på The universe på nån kanal det handlar om dinosauriernas utrotning, vilket påminner mig om hur frälsta jag och sara var när vi var små. Vi älskade dinosaurier, det var typ det coolaste som fanns sara hade till och med en bok som hette Sara och dinosaurierna där jag fick vara med! Nu har vi dock släppt frälsningen lite men jag tycker fortfarande dinosaurier är mycket intressanta, det känns rätt så mäktigt att veta att en gång i tiden fanns det djur stora som hus som gick runt!

Idag har jag kollat på det efterlängtade avsnittet av supernatural, så jävla bra serie vill aldrig att dom ska sluta göra den men tyvärr blir det bara en säsong till, men det kanske är som dom säger man ska sluta när man ligger på topp! Men eftersom jag gillar saker som har med det övernaturliga att gör så gillar jag den skarpt(även om den är lite överdriven men det är ju det som gör den så bra). Dagens avsnitt var faktiskt roligt då en figur dök upp igen, och Lucifer är så söt fast ändå inte, det syns så väl att han har känslor fast han är som en stönig tonåring som vägrar visa dom! Vilket nörd snack det blev nu bäst jag slutar skriva om det annars kommer det bli ett evighets inlägg.

Såg att Rammstein släppt sin nya video Haifisch också, skit bra var den och det är en av mina favoritlåtar så det gör det ju ännu bättre. (ni hittar den på deras myspace sida om ni vill se).

Nu orkar jag inte skriva mer utan ska kolla på tv!

God natt

/Malin

23/4

God morgon, här ligger jag i sängen och är lycklig! vet ni varför? jo det kom ett nytt avsnitt av SUPERNATURAL idag! så gör mig glad. ojoj inatt sov jag som en stock jag brukar alltid vakna typ 100 gånger men jag måste ha varit väldigt trött för jag vaknade bara 1 gång och det var det. Idag är det fredag, vad ska man hitta på? jag vet faktiskt inte skulle ha åkt till pappa men han jobbade kvällen så vi får göra ett nytt försök nästa vecka. Det blir nog sitta framför tv n med familjen gissar jag på.

Urs min hals är fortfarande inte bra, jag blir så arg. Sen har jag ont i magen. Jaja nu ska jag se lite på doktor fetma sen blir det frukost!

Ha det bra

/Malin

22/4

Halli hallå, Nu är filmen slut, måste säga att det var en riktigt sjuk film men jag tyckte den var ganska bra!

Nu ska jag däremot sova!

Godnatt alla.

/Malin

22/4

Hallå, idag var det ganska fint väder ute så jag tog faktiskt en promenad imorse, ringde och sjukanmälde mig till jobbet för jag känner att min hals inte är riktigt bra än, min röst försvinner efter typ 2 min av pratande och eftersom jag ska prata i mitt jobb så är det inte specellt bra! Ja sedan har jag försökt få tag på nisse men han svarade inte så jag får skicka ett mejl och be att han ringer mig imorgon när han har tid.

Kvällens planer består av att kolla på film, har fixat hem KARLA som handlar om ett par som mördar unga flickor, får se om den är bra eller inte. YES imorgon är det nytt avsnitt av SUPERNATURAL lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Castiel måste komma tillbaka annars blir jag förbannad!

Jag och emelie åkte till grums förut och då började det så klart super regna ute ( Vart är gud när han behövs? tror inte han vet att jag existerar! ) Kanske ska ringa sara och höra om hon vill hitta på nått i helgen! kanske roadtrippa runt i värmland haha, vi har alltid roligt i bilen!  Nej nu ska jag se ett avsnitt av supernatural sen blir det karla sen sova. Kan uppdatera om vad jag tyckte om filmen sen i alla fall.

Tjao for now!

/Malin

21/4

God kväll, sitter och kollar lite på efterlyst just nu, dom undersöker en sexgalning! Leif Gw är lika underhållande som vanligt. Idag var jag iväg till jobbet men efter 3 och en halv timme så gav mina stämband upp, så jag gav upp, blev uppmanad att stanna hemma imorgon med men jag får se beror på hur tråkigt jag har gissar jag på!

Ska snart sittta och dregla över Misha collins i supernatural, finns det en snyggare man i universum? tror inte det. Haha i alla fall. vet inte vad jag ska skriva, min hjärna har slutat fungera!

Eller jo jag kan ju hälsa till pappa som berättade att han läser min blogg! får se till att inte skriva något hemligt bara!!

Thats it! for now! kanske får mer inspiration efter supernatural, brukar vara så!

Hejs

/Malin

20/4

God morgon allihopa! Här ligger jag och kollar på top model reprisen, vaknade för typ en halvtimme sedan inte så konstigt somnade inte förräns vid 4 tiden inatt. Men nu är jag vaken! försökte ringa till värmlandstrafik angående min böter men dom svarade inte så får försöka igen lite senare.

Idag är jag ledig så jag ska gå ut och njuta av det fina vädret en stund! kanske blir frukost vid solväggen vem vet. men först ska jag så klart top model sen ska jag se ett avsnitt av supernatural säsong 4.

Uppdaterar säkert lite senare nu när jag har tid.

Hejs

/Malin

19/4

Hej är inte på speciellt bra humör för att skriva just nu men jag gör det ändå. Har inte varit en speciellt bra dag, fick böter på bussen förut, 832 SPÄNN! det är ju sinnessjukt! Jag blir så arg för allt sånnt där händer mig jämmt! så min första lön kommer gå till att betala en jävla bot och massa sjukhusrälningar!

Nu ska jag faktiskt kolla på Supernatural säsong 4 tills jag blir trött och kan sova!

Ha det bra

God natt

/Malin

18/4

Hej igen, fick reda på att jag ska jobba imorgon, lyxigt värre! money honey säger jag bara! Man kanske kan klara sig Maj månad ändå med tandläkar besök och csn betalningar! vi får se helt enkelt. Därför ska jag ta en tidig kväll idag är jätte trött, blir att kolla på supernatural s04 och sen sova!

Sitter och kollar på how I met your mother nu, haha roligt roligt!

nej nu ska jag surfa vidare vi hörs imorgon.

Hejs

/Malin

18/4

Hejsan, nu är jag hemma igen, åkte till Sara igår och sov där inatt. Gårdagen bestod av det vi gillar mest, massa tv spel och sedan blev det Erik & Mackan och så klart en massa godis! Blev övertrött efter att ha somnat 10 minuter så vi låg och snacka gojja till kl 2 eller nått. Sara gjorde så jag inte kunde somna hon sa att hon hoppades att jag skulle hamna i sömnparalys och att den gamla tanten skulle komma och strypa mig. Jag är väldigt känslig när det gäller sånnt där för jag tror på det till 100% så jag låg och nojjade halva natten.

Imorse så snackade vi om demoner och änglar och diskuterade senaste avsnittet av superntural som enligt mig är ett av de bästa genom säsongerna! Älskar castiel när han är arg, haha och äntligen fick den där emo dean lite stryk, det gillas! Så vi pratade om hur vi tror den kommer sluta och kom fram till många teorier. Sen kom vi in på att det borde komma en ny Silent Hill film, så vi kollade och den kommer nästa år! spännande värre.

Men det vi längtar mest efter nu är nog ändå FEAR 3!! Båda kommer bli bananas galna när det släpps! haha

Nu sitter jag här och ska gå in och läsa lite andra bloggar, skriver nog mera ikväll tror jag, ha en bra dag

Hejs

/Malin

18/4

Hejsan, nu är jag hemma igen, åkte till Sara igår och sov där inatt. Gårdagen bestod av det vi gillar mest, massa tv spel och sedan blev det Erik & Mackan och så klart en massa godis! Blev övertrött efter att ha somnat 10 minuter så vi låg och snacka gojja till kl 2 eller nått. Sara gjorde så jag inte kunde somna hon sa att hon hoppades att jag skulle hamna i sömnparalys och att den gamla tanten skulle komma och strypa mig. Jag är väldigt känslig när det gäller sånnt där för jag tror på det till 100% så jag låg och nojjade halva natten.

Imorse så snackade vi om demoner och änglar och diskuterade senaste avsnittet av superntural som enligt mig är ett av de bästa genom säsongerna! Älskar castiel när han är arg, haha och äntligen fick den där emo dean lite stryk, det gillas! Så vi pratade om hur vi tror den kommer sluta och kom fram till många teorier. Sen kom vi in på att det borde komma en ny Silent Hill film, så vi kollade och den kommer nästa år! spännande värre.

Men det vi längtar mest efter nu är nog ändå FEAR 3!! Båda kommer bli bananas galna när det släpps! haha

Nu sitter jag här och ska gå in och läsa lite andra bloggar, skriver nog mera ikväll tror jag, ha en bra dag

Hejs

/Malin

16/4

Äntligen fredag och trista veckan slut! Idag  har jag varit ledig så min dag  har jag ägnat åt att städa mitt rum! Nu är det äntligen klart så jag sitter i sängen och kollar på Tyra Banks Show!

Om en timme ungefär ska jag åka med Emelie till stallet för hon ska rida idag, eftersom det är hoppning följer jag med och tittar på! Har inte så mycket mer att skriva just nu, har inte gjort speciellt mycket idag.

Ikväll ska jag i alla fall mysa med Familjen och chilichips!

Ha det bra.

Hejs

/Malin

15/4

God kväll, nu har jag äntligen kommit hem från ännu en kväll på jobbet, det var lite oväntat för jag trodde inte jag skulle jobba idag men men, det rullar ju in pengar så inte mig emot. Känner att jag är trött fast ändå inte, men imorgon är jag i alla fall ledig, då måste jag städa mitt rum och dammsuga ser ut som fan här inne. Duscha står också på morgondagens schema.

Idag på jobbet var det ganska roligt, fick ett nytt projekt som handlade om diverse saker, lyckades fiska till mig 22 intervjuer så jag har slagit mitt rekord, hehe. Hann till och med, att åka med nio bussen hem, yay me!! nu ska jag faktiskt kolla på ugly betty sen ska jag sova.

Hoppas på sol imorgon!

Hoppas alla har det super bra!

God natt

/Malin

15/4

God morgon god morgon, eller jag har varit vaken ett tag, var ju till vårdcentralen och tog blodprov och det var nog det värsta provet jag varit med om på länge!  Dom fick sticka mig 5 gånger innan dom hittade en ven det har aldrig hänt förut ont som satan gjorde det också dom riktigt grävde med nålen under skinnet. Men till slut så hitta dom en och det blev 4 rör!

Urs har super allergi idag känner mig som en säck ungefär, har svårt att andas och mina ögon kliar som satan! har redan tagit massor med medecin men det verkar inte funka, ska ta lite mer astma medecin tror jag. Kanske kan andas lite bättre.

Idag ska jag försöka städa mitt rum men det får bli i eftermiddag när jag känner mig lite bättre.

Nu ska jag se på tv

Hejs

/Malin

14/4

God kväll, nu har jag kommit hem efter ännu ett arbetspass, trött som ett as är jag men måste gå upp tidigt imorgon för jag ska iväg till vårdcentralen och ta blodprov!

kollar just nu på sex rehab, tycker det är skit bra vet inte varför!

Är för trött för att skriva något vidare så jag säger hej då för idag.

God natt

/Malin

14/4

God kväll, nu har jag kommit hem efter ännu ett arbetspass, trött som ett as är jag men måste gå upp tidigt imorgon för jag ska iväg till vårdcentralen och ta blodprov!

kollar just nu på sex rehab, tycker det är skit bra vet inte varför!

Är för trött för att skriva något vidare så jag säger hej då för idag.

God natt

/Malin

14/4

God morgon världen, vad trött jag är idag! men det får väl funka ändå gissar jag på. Ska iväg till jobbet sen i eftermiddag och tjäna pengar! Har fastnat framför disnet chanel haha, ja det kanske är bra att väcka barnet i sig man kanske blir lite gladare och piggare då.

Nej nu ska jag gå på toa och äta lite frukost.

Hejs

/Malin

13/4

Puh, och godkväll, har äntligen tagit mig ner till sängen efter ett kväll beroende av jobb. Fick en hel del intervjuer idag och det gillas, lite roligare då.

Är så tom i huvudet så jag orkar inte tänka. Kollar på scrubs nu, och sen blir det väl lite nostalgi med ett gammalt avsnitt av erik och mackan innan jag ska sova. Ska jobba imorgon också, så det är bästa jag stänger av hjärnan ett tag. ska bara läsa lite andra bloggar först!

God natt

/Malin

13/4

Sådär, nu har jag hoppat ur duschen, och ska snart klä på mig och sminka mig lite, sen bär det av till stan där jag ska hämta bilen hos mamma, och sen iväg till jobbet.

Just nu sitter jag och väntar lite på att håret ska torka så jag kan fixa till det sen. kollade precis färdigt på Håkans bar, stackars håkan säger jag! det är ju inge roligt om han inte får vara med på baren!!!!

Erik och Mackan igår var superbra som vanligt, finns ingen bättre serie! så är det bara!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt quest att torka håret.

hejs

/Malin

13/4

Godmorgon, har precis vaknat och ligger med en kopp kaffe i handen i sängen och försöker få ögonen att hänga med! funkar sådär alltså! jag är alltid så himmla trött när jag vaknar det är helt sjukt egentligen. Jaja idag ska jag i alla fall iväg och jobba, wohoo, inte direkt men jag får ju pengar så det är värt det. Hoppas på att det är många roliga männsikor som svarar så jag kan få skratta lite!

Men nu ska jag fortsätta med kaffet och sen ska jag gå upp och duscha!

Hejs

/Malin

RSS 2.0