21/3

Jaha ja, är en konstig dag idag, känner mig helt tom, och jävligt förbannad... Men du ska inte få förstöra min dag det kan du glömma!!!!

idag ska jag in till stan och träffa, bam bam bam... SANDRA SVENSSON! jippie!! åker in vid 2 och letar parkering och som grädde på moset snöar det som fan ute! hallelujah! TANKA måste jag göra också får inte glömma det nej nej.

Hu kunde inte somna igår för det var så satans varmt på rummet, höll på att dö till slut gick jag och öppnade fönstret och efter 10 min var det iskallt och skönt då somnade jag som en stock. Drömmde skit knasiga drömmar också men dem tänker jag inte skriva här. Brukar alltid drömma när jag är arg vet inte varför.

nu ska jag kolla på scrubs sen hoppa in i duschen en sväng, ska väl sätta på mig ansiktet också så mina arghets rynkor försvinner, haha.

Hejs

/Malin

21/3

A wounded heart will fade away
the love is destroying you, in full bloom with the flowers.

JEALOUS

Since that day I didn't know what to about him
for some reason my heart has rejected (him)
His form is changing, far away but all too close
Should I wear a mask, so I can hide my face drawn with tension
when I'm with him.
my heart lost in my body will someday leave me

I'll bloom as the poison flower
and become the flower that blooms again.

A wounded heart will fade away
the love is destroying you, in full bloom with the flowers.

I'll bloom as the poison flower
and become the flower that blooms again.

I can't laugh like I used to,
I'm not the same person who loved him.
I only held that crumbling man once that february night,
I can't forget the 'you' that I loved.

A wounded heart will fade away
the love is destroying you, in full bloom with the flowers.


Dir en grey - Jealous-reverse-

16/3

Ibland blir jag så arg på min dator! den är så seg, hjälp! Men nu verkar den vilja vara med igen vilket jag tycker är trevligt. Idag har det varit en lugn dag, har inte gjort så mycket vilket var skönt. Var nyss till Konsum med min syster Emelie och handlade lite cola.

Fick brev från csn idag också äntligen, fick reda på att de sänkte mitt återbetalningsbelopp per år med 2000 kr vilket är super bra. Blir fortfarande snålt för mig att leva med den ekonomin jag har men det är ändå lite bättre.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, det har varit fint väder? haha som de senaste dagarna, och det är underbart!! Äntligen solsken, älskar när man hör snön smälta!!

Imorgon ska jag ta mig en lång promenad tror jag!!

Här får ni en av mina favorit låtar med Rammstein, Enjoy!



/Malin

15/3

ÅH börjar få vårkänslor, har varit en superfin dag ! :D




6/3

hejsan hoppsan, jag är så förbaskat jävla sjuk, tror jag dör snart. Kan inte prata, min näsa är igentäppt, huvudvärken är omänsklig!!! GAH det var tvunget att komma idag, det kunde ha väntat till imorgon tycker jag, nu kan jag ju inte åka till sara och dansa naken! jag blir så jävla ledsen. Tror jag ska gråta en skvätt sen bara för att, jag hatar min kropp, och mitt immunförsvar som väljer att sluta fungera vid värsta tänkbara tillfällena!!!

har ont i lederna också kan knappt röra mig känner mig som en 150 årig gubbe med artros! Jag älskar att klaga, jag tror det var därför jag föddes för att klaga på människor, klaga åt människor, klaga för människor, klaga är allt jag gör! MEN det är något jag trivs med också, tror inte jag skulle vara lika intressant om jag var optimist!

nä nu ska jag lägga mig och svära åt gudarna tills jag blir frisk hej då.

/Malin

5/3

Åh jag har så tråkigt, är sjuk också har så ont i halsen att jag tror jag storknar! idag har jag inte gjort något förutom att åka hem från pappa och sedan hämtat bilen i stan. fick vänta på bussen som var 25 min sen, som vanligt. Ska snart köra emelie till stallet sen blir det hem och kollapsa i sängen i någon timme innan hon ska hämtas.

imorgon ska jag till sara äntligen!!! Skiter i om jag är sjuk, behöver en Malin & Sara dag känner jag, har typ inte pratat med henne sedan konserten så det kommer säkert upp på tal!

Just nu sitter jag och lyssnar på rammstein och slö kollar på sex and the city, en typisk eftermiddag alltså!

ska väl slänga iväg lite cvn till olika ställen sen om jag orkar, gillar inte att vara sjuk man orkar fan ingenting!

nu ska jag fortsätta glo på tv

Hejs

/Malin

RSS 2.0