24/6

Hallå, här skriver jag igen inte alls lika ofta men det kommer ett inlägg lite då och då, jag sitter ju mest ute hela dagarna så jag orkar inte gå in och blogga, men nu fick jag lov att gå in för jag blev jätte röd på armarna! det gillar vi inte.!

Kom in på skolan i kristinehamn också, skit lycklig är jag, jag kan liksom se min framtid nu äntligen, vet vad jag ska göra de närmsta två åren och sedan efter det är det nästan garanterat ett jobb! Skulle vara helt underbart om man kunde få jobb i typ Göteborg jag älskar den staden, super mysig.

Imorgon är det midsommar, ska till jea i stan till att börja med, vi ska grilla och ha det lite midsommar mysigt, sedan  får vi se vart vi tar vägen, kanske hittar en fest någonstans!! höhö. Sara tar med pipan som tur är för det är ingen sommar utan pipa! Ska ta med mig kameran så bilderna kommer nog upp på Facebook på söndag kanske... vi får se.

nu ska jag kolla på lite tv och sen städa mitt rum, sen ska jag plocka ihop morgondagens outfit kanske kan lägga upp en bild på den här senare!

Hejs

/Malin

19/6

Hej och hå har tagit en liten blogg paus för jag har inget att skriva om tills nu.

Igår var jag och Sara på metaltown och kollade på rammstein det var seriöst den bästa konserten jag någonsin varit på i hela mitt liv, jag är fortfarande hög på endorfiner! Det var underbart, roligt, svettigt och jobbigt precis som det ska vara, musiken var på topp, raketerna var med ja allt var perfekt. Hela publikhavet sjöng och nej jag finner inga ord på det, det var det bästa jag någonsin varit med om.

Nu ska jag ligga och kolla på rammstein videos och minnas minnas och minnas, och försöka mjuka upp nacken för den är stel som en pinne efter allt hoppande och svängade med huvudet.

hejs

/superglada Malin

6/5

Sveriges national dag vare idag ja, började dagen med att sitta på altan och äta bullar och punchrullar som var gula och blåa, lite bakis är jag det ska jag inte ljuga om men jag hade sjukt roligt igår tills jag fick kramp i magen och musiken blev asdålig. Nu ska jag inte dricka alkohol förräns det är midsommar har blivit lite mycket den senaste tiden. Köpte mig även en Pizza skulle ha ätit med Sara egentligen men hon svarar inte i telefonen så jag sket i henne och delade en Pizza med anna istället. Nu kollar jag på kniven mot strupen och spelar massa facebook spel, orkar inte vara ute direkt eftersom jag inte mår super bra haha;)

Jag och Sara kom fram till att vi ska ut och åka i sverige, vi drar den 17 Juni och åker runt vänern en sväng kanske åker förbi ullared om vi har tur, sen den 18 drar vi till göteborg och går på metaltown och rockar loss till Rammstein, sen lär vi väl sova, den 19 åker vi vidare förmodligen upp till Grebbestad och bara njutar av kusten, vi kommer säkert stanna där hela dagen får se om vi kanske kan få tag på en stuga i edsviken, sen den 20 åker vi hemm till Karlstad igen mysigt värre. ska bli så kul att bara åka iväg med Sara den bästa människan i hela världen!!

nu ska jag fortsätta min slappa eftermiddag ska se om jag orkar ladda in bilder från igår.

Hejs

/Malin

5/6

Hej och hå i stugan, jag sitter just nu hos pappi i forshaga och väntar på den goda maten som är klar strax, det blir stek med kokt potatis och champinjonsås MUMMS säger jag bara. Sen ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig ren och fin och efter det så ska vi hämta Sara i stan och sen vidare till underbara vållan. Senare ikväll så bär det av  ut i det fina vädret med lite alkohol och trevligt sällskap, ska bli super roligt. Kameran blir med så jag ska ladda upp de snyggaste bilderna imorgon.

Idag har jag inte gjort så mycket, dagen började med en smörgås och en kopp kaffe på altan för att få igång hjärnknölarna, sen åkte jag och pappa och handlade och jag gick in på systemet och köpte nåra cider, har redan hemma men tänkte att det kunde vara gott till maten en sån här sommrig dag. Skalade potatis så mina händer blev jätte äckliga så nu har jag smörjt in mig med Atrix handcreme den bästa som finns!!

Nej nu ska jag knalla ner och äta lite gott vi hörs imorgon.

Hejs.

/Malin

2/6

Sommar sommar i värmland! YES 20 grader ute nu, och jag ska strax till stan och jobba roligt att sitta inne när det är så fint väder, nej. Men imorgon är jag ledig då ska jag ligga ute och steka hela dagen lång. Så nu säger jag hej då!

1/6

Oj Oj kapten mann överbord, nej inte en man men mitt humör, fy så arg och sur och tvär jag är just nu känner jag.

Dagen började med att jag fick gå upp 10 över 7, gick runt som en zombie, vid 8 så satte jag mig i bilen och påbörjade min långa resa till K-hamn. Släppte av emelie vid skolan och åkte sen vidare. Väl framme i skolan så började dagen med engelska och min trött hjärna orkade inte riktigt tänka ordentligt så jag körde bara på, gjorde nästan alla uppgifter utom en som handlade om soldater kom inte på några war words så den sket jag i. Efter det så var det Rast satt och tyckte synd om mig själv men började vakna till i alla fall, sen var det dags för textbehandling och datakunskap, och fy vad jag sög, jag fattade seriöst ingenting av det. Men jag försökte så gott jag kunde i alla fall där med. Sen var det Lunch snackade en del med en tjej som hette Matilda under den och vi hängde ihop resten av dagen. Sen var det dags för svenskan, ojoj ordkunskapen var nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv kunde inte ett enda ord inte ett enda och jag kände mig så dålig och misslyckad. Sen var det läsförståelse det gick bättre och sist en personligt brev. Sist men inte minst kom det 3 damer som pratade om jobbet som medecinsk sekreterare sen fick jag åka hem.

Kom hem och var hemma i kanske en och en halv timme sen körde jag anna till träningen och väntade i stan, sen hämtade jag henne och åkte hem. Där fick jag reda på att tvätt skulle hängas frågade om inte anna och emelie kunde hänga den men där var det ingen reaktion bara otrevliga svar så jag hängde den själv, sen såg jag att diskmaskinen var färdig men där var den ingen som plockat ur och in så det fick jag också göra, sen lägga i ordning i badrummet efter dom hade duschat. Blev så arg på att ingen hjälpte till så jag ringde till mamma och klagade lite.

nu ska jag lägga mig och läsa i mina glasögon som jag fick av Sara (Tusentack mr schack).

Hejs och god natt.

/Malin

RSS 2.0