29/1

hejsan hoppsan, har inte skrivit på ett tag men har inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig så är inte så intressant att läsa då.

Imorgon har jag i alla fall planer, ska träffa Sandra och vi ska åka.....PULKA! wiiie leka i snön är aldrig fel:D har bestämt att vi ska åka i superbacken i forshaga!:D ska bli skit roligt. Ska försöka fiska med mig kameran också har inte tagit några bilder denna vintern så det börjar bli dags nu! det är väl det enda som händer.

har varit hos sara och spelat Army of two igen, vi har börjat om och kör nu på svååååååååååår hah måste säga att jag blev överasskad över hur bra vi klara oss fast nu är vi fast på ett jävla fartyg. Men men vi ska nog lyckas ta oss därifrån också gissar jag på!

Nu ska jag kika på tv sedan sova.

Hejs

26/1

Hejsan hoppsan, sitter i köket hemma i vållan och richard ska snart göra mat, wok blir det, sen ska vi till bergvik ska gå in på systemet och köpa nått att ha till helgen kanske? får se, är alltid bra att ha nått hemma i fall det skulle bli spontan utgång. Ska på fest i februari också, Mathilda kommer hem från usa så då blev jag bjuden av erika. ska bli kul, har inte sett henne sen vi sluta skolan typ.

Idag ska jag hämta pappa, sen ska jag nog kolla på lost ikväll tror jag, får se vad klockan blir, men det är nog inte omöjligt. Måste köpa nya hårsnoddar, mina är borta eller trasiga, hårsnodd är ett måste när man har långt hår.

Imorgon ska jag träffa sara också fan vad gött, har smsat med henne lite och så.

det är så gött at ha pengar igen men ska försöka hålla igen, så dom inte tar slut med en gång.

nej nu ska jag kolla vidare på internet och vänta på mat. Vi hörs.

Hejs


25/1




YAY NU ÄR SARA ÄNTLIGEN HEMMA!
MALIN IS VERY VERY VEEEEEEEEERY HAPPY! :D

25/1

Hej och hå!
nu har jag återvänt från mitt lost tittande. Haha måste säga att det var förvånansvärt bra, men jag fattar ingenting med det ska tydligen vara meningen. Ska fortsätta kolla sen så får vi se vad som händer. Är i vållan nu, sitter i sängen med richard och missan och kollar lite på tv. ska klia richard på ryggen innan jag återvänder till den öde ön och försvinner i några timmar.

har städat idag med. ska städa och bädda sängen imorgon eller richard får göra det för jag har gjort allt annat. sen ska jag hämta pappa vid tågstationen!

Tror missan har saknat mig hah hon blev svin glad när jag kom hem men hon och richard kommer nog bråka om sängen snart eftersom det är hennes säng egentligen tycker hon så hon brukar bli lite kinkig när han är här.

Nu ska jag dra vidare.

Hejs

24/1

Godmorgon, sitter här nu och ska snart sätta på en ny diskmaskin, och sedan åka till konsum och handla lite. Efter deet ska jag försöka mig på att kolla på Lost, eftersom de flesta säger att den är bra och jag har bara sett typ 3 avsnitt i säsong 3 så. Börjar om från början och får se sen. Anledningen till detta är att jag sett alla serier jag vill se så nu ska jag börja på dom jag är lite mer osäker på! Men vi får se helt enkelt! =)

Ska tvätt lite mer och sen damsuga här nere men sen är städningen i stort sett klart.

HAHA jag älskar verkligen Färjan Håkan! så jävla skön! synd att ha flytta till thailand. nej men nu jävlar nu blir disk, tvätt lost, sen sova!

Hejs.

20/1

ojoj sov länge idag, 20 över 12 vaknade jag av att larmet på min mobil gick igång!! Idag ska jag fortsätta kolla på vampire diaries, det var en helt okej serie enligt  mig. Ett snyggo  var ju med så, då är det klart man ska titta ;)

Imorgon ska jag till stan vid 11 på möte med Nils, får ser hur det går,:O Ska åka hemmåt till vållan sen ikväll tänkte jag bråka lite med katten. men det är inte än på länge=) Borde tvätta lite kläder också! behövs verkligen har inget att ha på mig. urs är fortfarande trött tror jag sov för länge, iförsig gick jag och la mig vid halv 2 igår så det kanske inte är så konstigt.

Kom och tänka på sara nu, hon ligger nog på en strand och solar, fy fan vad orättvist livet är ibland. Men hoppas på att jag får ett jobb nu, så jag kan åka iväg till hösten och steka, vill åka till thailand! Vill också dra till arvika festivalen men det beror ju helt på om jag har pengar eller inte! Ska söka till en ky utbildning i forshaga också, till behandlings assistent, så jag hoppas jag kommer in på den!

OOOH ikväll är det ett nytt avsnitt av det Okända! YAY malin likes. Ska försöka spara pengar så jag kan gå till det där mediumet i stan, ja jag tror på sånnt har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Jag är övertygad om att det spökar här i pappas hus, på nätterna så låter det som att nån går upp och ner för trappan, och sen att nån knallar runt där uppe, men när man går och kollar så är det ingen där och ljuden slutar i typ 10 minuter  men sedan sätter det igång igen! det känns också som att nån tittar på mig när jag står och duschar, känns som den/det står i bastun och kikar i dörren men när man kollar så är det såklart ingen där! Fast jag känner mig inte rädd, känns bara som att nån är här och håller koll på mig! =) Richard mobbar mig så klart som vanligt för att jag tror på sådant men så är det, alla har olika åsikter och det är min!

oj blev ett ganska långt inlägg nu, haha hade mycket att skriva om idag.

men nu ska jag återgå till vampyrerna i Mystic falls.

Hejs

19/1

Vem är trött? JO JAG!
ställde klockan på 7 men kom inte upp förräns 10 i 8, då var det bara att äta lite smörgås, klä på sig och åka iväg till stan, höll på att somna flera gånger i bilen men det är en annan femma. Väl i stan parkerade jag på biblioteket, och när jag kom tillbaka så var det nån idiot som ställt sig svin nära så jag kom inte in i bilen utan fick hoppa in via passagerar sätet och klättra till förarsätet.

Var i alla fall på första mötet idag och fick min coach Nils heter han, trevlig gubbe, ska träffa han på torsdag kl 11 för mitt första coaching möte. sen sa dom inte så mycket mer där.

nu ligger jag hemma i sängen och är lika trött som när jag vaknade, ska kolla på lite rules of engagement nu vi hörs kanske senare.

Hejs

18/1

Hejsan, min sjukdom härjar fortfarande, men imorgon måste jag iväg till folkuniversitetet på mitt första möte, spännande eller ej, men det ska nog gå bra. Synd att jag måste gå upp vid 7 och duscha bara!
Ligger nu i sängen med richard och kollar på cops, ska försöka fjäska till mig lite kliande på ryggen! =)

har inte så mycket mer att berätta idag faktiskt har luggit i sängen hela dagen i princip!

Hejs.

17/1

Dir en grey - Vinushka

I exchange thoughts with the clouds
I hold my breath
Ahh, it's just hard shell you can't see
Is that where the bottom is? The shadow burns me
Ahh, I just want to keep forgetting
Slip your desires into the ants' nest
Come now, all you have to do now is be reborn again

Let tomorrow sleep and peacefulness will turn to you
Free yourself and go with your razor sharp emotions
Even the twisted flow is the proof that you're alive
I invite the tearfully-indulging sorrow

The inculated Dogra Magra
The pain of the mark and the one and only personality
And those colorful eyes all decorated I don't want them anymore
Is hypocrisy going to come and take it all away?
The lonely red stage at night
I dedicate the following to the aspiring leading actor
That's where the truth is

The small corner of my un-cheatable heart says "I still want to be here"
Who can't we forgive?
I let them hear my cold voice
And I swear

I will live with my work I scream with this body of flesh that separates heaven and hell
I carve the sins What will be the proof of my existence if it disappears with the wind?

"I've stared at the strong shining moon long enough to be bored
Can't even turn myself into a werewolf
But just enough to become crazy by the darkness
I want to suck the neck
The emptiness of the remains
I won't let you sleep
At the age where you just want attention... tonight, I might go crazy for you"

Everyone wants to reach out their hand and grab happiness
But they just end up becoming the monster that lies deep in darkness
The end has already come to life
It will take form at zero and will crawl back into the uterus and rot
Every time this happens, your faces crumble

No one wants to talk about the truth that hurts the ear
The suppressed minds

Compensate the sins and let life be gone

The emptiness of the antithesis
Becomes the choking and crying land
Bury the bones in the common land immersed in thesis
Be burdened by depression
The gritty tsunami takes me away and I smile with bitter tears
Couldn't understand the value of things
The hanging of the necks at the 13 stairs
Seeing people becoming friendly while clapping hands
That mixes in with sissy thoughts and hurts others
Seeing you like this, it's just too sad

Splash of blood
Squashing basic instincts
Talk about death

I will live with my work I scream with this body of flesh that separates heaven and hell
I carve the sins What will be the proof of my existence if it disappears with the wind?

No one wants to talk about the truth that hurts the ear
The suppressed minds

Compensate the sins, and let life be gone

Is it a sin for me to live because I am evil?

17/1


17/1

God morgon, har nyss vaknat och är fortfarande sjuk, har så ont i halsen att jag inte kan prata vilket inte är så roligt har huvudvärk som en gammal skata också. Urs. orkade inte äta frukost ens, blev en kopp varm choklad men det hjälpte inte speciellt mycket heller. Näsan rinner, jag hostar som en idiot kan det vara influensa kanske? skulle inte förvåna mig om jag åker på vinterkräksjukan snart heller, jag har alltid en sån tur! så idag ska jag bara ligga i sängen och kollar på rules of engagement eller hur det stavas orkar inte tänka nått vidare, och kanske ta en dusch sen när jag slutat frysa.

På tisdag måste jag i alla fall ta mig iväg till folkuniversitetet på möte, och få en kontaktperson där, sen hoppas jag på att jag får pengar på fredag. Det bäste vore ju om jag var frisk så jag kunde gå ut och skaka rumpa på nån nattklubb men  vi får se helt enkelt. Sara åker bort en vecka imorgon också vet inte hur jag ska klara mig, abstinens redan liksom! Har inte hört nått från richard heller och det är fan ingen ide att försöka få tag på han för det har visat sig vara en omöjlighet!

Snart kommer Pappi hem också! =) då blir det leta xbox och sen återgå till nördigheten, önskar jag hade det nu så jag kunde göra nått icke ansträngande för att fördriva tiden, men det är som det är.

Nee fyfan nu ska jag lägga mig och lyssna på musik samt tycka synd om mig själv.

Hejs.

15/1

Godmorgon, eller det är inget som är gott med den, är super sjuk, har typ inte sovit något efter kl 4 då jag vaknade av en hostattack. Ligger nu och har ont i huvet och har precis tagit en alvedon. fy fan. Jag som trodde jag blivit frisk, jag skyller på Richard och hans jävla ManCold! allt är ditt fel som vanligt.

nä nu måste jag gå och snyta mig, och kanske äta lite frukost fast jag vet inte har ganska ont i halsen, får se vad jag gör. jag har ju i alla fall karameller kvar från igår som jag kan äta.

Kanske updaterar senare om jag överlevt.

Hejs

14/1

Hejsan, har nu varit på bio och sett på Avatar, måste säga att jag tyckte den var skitbra! mycket nöjd måste jag säga den får 5 av 5 toasters.

sitter och kollar på Grannfejden, haha dom bråkar om katter, de bråkar om så roliga saker.

haha blev så intresserad så jag glömde var jag skulle skriva hah får göra ett nytt försök senare.

Hejs

14/1

Godmorgon. Idag ska jag på bio med sara:D hon bjuder så det är min födelsedagspresent, vi ska se avatar vilket ska bli spännande eftersom en del säger att den sög och andra säger att den var jätte bra. problemet för mig tror jag är att den är så lång men det ska nog gå bra så länge jag har mycket godis.

Ska snart äta frukost och sen köra richard till ams så han kan skriva in sig. Ikväll blir det väl att återgå till att kolla på 8 simple rules vilket är en bra serie.

ÅH det är 7th heaven på tv hah den är så bra den serien, vet inte varför tror det är för den är cheeezy.

Updaterar senare ikväll när jag sett filmen så ni får se vad jag tycker.

Hejs

13/1

Ursäkta mig att jag öppnar munnen, men jag trodde det var yttrandefrihet men tydligen inte. ville bara säga det.

13/1

God morgon, har nyss vaknat och sitter nu i sängen och gör ingeting kollar lite på tv och ska snart gå upp och duscha, sen blir det fixa håret och sen smink. känner för att göra mig fin i dag! =)

Ska väl hämta richard sen också gissar jag på, får se vad vi hittar på, ingeting gissar jag på haha som vanligt. ska i alla fall äta tacos idag har jag bestämmt, så jag borde gå och ta upp köttfärs. Gud var svårt jag hade att somna igår, tyckte det låt konstigt i hela huset, och tvn fick nått ryck och stängde av sig hela tiden. Sen lät det som det gick nån upp och ner i trappan, men jag är så feg så jag vågade inte gå och kolla.

men somande i alla fall vid halv 2, men vaknade igen vid kl 6, då satte jag på några avsnitt av the big bang theory och somnade sen igen. Fan det finns ingen frukost heller, richard skulle ta med sig bröd och mjölk sen, men tills dess finns det inget alls. Glass kanske, uuh vad onyttigt men det är det enda som finns som inte är matigt.

Nu ska jag fortsätta vakna/snooza i sängen, kanske updaterar senare när richard ligger och läser i sin bok.

Hejs

11/1

god kväll, ligger i sängen och kollar på lite tv, väntar på att the big bang theory ska blir klart, jag älskar den, nördar är det bästa som finns:D jag tror jag och sara kommer bli som sheldon och leonard om vi flyttar ihop!

Annars gör jag inte mycket, sitter och är kär i mitt nya halsband<3 Samt smsar med richard som är ute i kylan. imorgon ska jag städa och packa och sen åka till forshaga, om sara är frisk så ska jag upp till henne en sväng inann jag åker till forshaga men vi får se!

ska försöka få lite värme i huset haha är svinkallt i fif nu! men det ska nog gå förhoppningsvis!

nää nu ska jag dra

Hejs.

11/1

Hejsan, sitter nu i sängen och kollar på repriser på Greys anatomy, min absoluta favorit serie! :D Har varit i stan idag, var först och hämtade bilen på norrstrand, sedan åkte jag och parkerade i duvan, efter det var det arbetsförmedlingen på möte som tog typ 5 min kanske, dom informerade om att vi skulle flyttas till folkuniversitetet för intensviare jobbcoahing(stavning?). Sedan gick jag till mitt i city och fikade med mamma och richard, och sedan gick vi till guldfynd där jag köpta en guldkedja, super nöjd är jag!

Imorgon ska jag åter igen till forshaga, får se hur det går=)

Nu ska jag fortsätta kolla, kanske skriver mer senare Hejs.!

10/1

Godmorgon, ligger i sängen och kollar på my boys medans richard ligger och dricker kaffe. Idag ska jag tvätta, sen ska jag med anna till kyrkan vid 3 tiden, ska få lite andlig vägledning ;) nej men mamma ville att jag skulle följa med för anna är inte den bästa på att lyssna!

Imorgon blir det arbetsförmedlingen, YAY(not) men måste dit hur som helst, ska även hämta bilen på norrstrand runt 10 tiden, sen ska jag köra richard till arbetsförmedlingen i forshaga där han ska skriva in sig. Sen blir det väl att bunkra upp i skived under veckan gissar jag på, får se om sara kommer över så vi kan spela lite tv spel, =)

Nu ska jag fortsätta med tvn, vi hörs.

Hejs

10/1

Börjar bli lite småtrött nu, ska kolla på scrubs, sen blir det slö kolla på tv tills jag somnar.

fastnade för övrigt i forshaga förut, pga ett enormt missförstånd men nu är jag i alla fall hemma i vållan i sängen, och jag känner att min förkyldning börjar bli värre och värre, hmm var längesedan jag var sjuk så här länge. Det är störande, ska man bli sjuk ska man bli det ordentligt tycker jag, inte som nu när man går runt och förbrukar 5 paket näsdukar om dagen och har ont i hela ansiktet för att alla bihålor är igen täppta. Har det i alla fall mysigt med richard.

Ska åter till forshaga på måndag har jag tänkt, ska till arbetsförmedlingen också, och sen in på gymmet och skriva kontrakt sen till forshaga och slappa! Vet dock inte vad jag ska äta då det är dåligt med färskvaror! men det får gå ändå=)

Nu blir det mys och sen sova, hörs imorgon.

hejs

9/1

godmorgon, har typ precis vaknat, blev sent igår haha, ligger nu i sängen med richard som kollar på tv och jag surfar på nätvågorna som vanligt. funderar på vad man ska ta sig till mat idag, blir nog pasta och köttfärssås gissar jag på.

I går var jag  istan och fixade lite grejjer, fick min lapp till försälkringskassan på skriven, så nu är pengar klirr i alla fall, vat till druvan och fick nya piller, så nu är det klart, gick in på telenor och fråga varför min mobil är knasig, handlade dricka och mjölk på maxi, sen åkte jag och hämtade richard i deje, sen hem sen köra emelie till stallet, men sen kunde jag äntligen slappna av!! stressad i bött var jag kan jag lova. dessutom nöp richard mig i armen så jag fick ett blåmärke INTE OKEJ!

Men men snart kommer pappi hem också! då får jag mitt efterlängtade xbox, så jag kan ta fram den ordentliga nörden inom mig, så då kommer det nog bli en hel del klagande på hur dålig jag är på att spela. Men nu ska jag kolla på two and a half men.

Hejs

7/1

Ah, äntligen har jag slagit mig ner i min säng för att kolla på tv efter en ganska så långa dag, har spelat lite tv-spel, städat bort julen, bäddat rent i sängen och städat mitt rum, sen blev det en tur till stan, fixa gymkort, köpa lite godis till imorgon och sen hem.
Men nu äntligen har jag tid att skriva några rader. Imorgon ska jag till stan och kolla på halsband på guldfynd, får se vad jag hittar=) Efter det ska jag till druvan och fixa recept och prata om stavar, sen eventuellt hämta richard, sen till maxi och sen hem och laga mat till mina syskon. Hoppas min förkyldning släpper snart, eftersom nässprayen inte vill fungera så kan jag inget annat göra än att vänta på att viruset försvinner.

Har kommit på vad jag vill bli också, behandlingsassisten, finns en ky utbildning i forshaga som jag eventuellt ska börja på till hösten! gött. då kan jag bo hos pappa under veckorna så blir det inte så långt, räcker att ta cykeln! Pratade med mamma idag och jag vill verkligen bli som hon! hon är nog den bästa kvinnan i hela världen, som en superhjälte typ!! Jag Älskar Mamma <3

Ska försöka tvinga richard att spela army of two the 40th day med mig när det släpps nästa vecka, men han verkar inte vilja spela xbox med mig, Undrar varför!?:O Jag som är så bra (NOT). Men man kan inte vara bra på allt tyvärr!

nej nu blir det two and a half men!

Hejs

7/1




Är sjukt sugen på att spela! :O

5/1

Godmorgon på er, ligger i sängen och har nyss vaknat, är fortfarande super förkyld och omänskligt sugen på kebabrulle, :o Missan kom hit också det är lite mys det, hon ligger och rullar sig på richards sida av sängen för att återigen märka att det är hennes sida, haha! Idag ska jag försöka tvätta sen är det ju dagens mission att städa rummet, sen blir det att vänta på att sara ska vakna så man kan knalla upp till henne i kylan, är - 18 idag!

Hmm ska försöka oss på sista bossen i Resident evil 5, nu när jag tror jag kommit på hur man gör, sen blir det nog att börja på army of 2! hjälp så nördigt det blev nu, men skjutspel är roligt speciellt, när sara är så otroligt bra på att täcka mig! ;D hahahah

nej nu ska jag knalla upp och äta lite frukost om jag hittar nått, blir en update senare ikväll när jag kommit hem.

Hejs

4/1

Hejsan. sitter i sängen och kollar på en dokumentär om gammla bodybuilders mycket intressant tycker jag. Vaknade imorse med världens förkyldning, har hittils förbrukat 2 paket näsdukar och är nu inne på mitt 3:e, haha ett tips till alla gå inte ut utan jacka!

Idag har jag dock inte gjort någonting, eller jo har gjort ren kattlådan och missen och busat lite med henne i snön men annars inget faktiskt, har varit ganska så skönt ändå, har varit mycket på senaste tiden speciellt med alkohol, får nog låta det gå  1 - 2 veckor innan jag ger mig på en fest igen tror jag.

Imorgon ska jag försöka mig på att städa mitt rum, det får bli morgondagens mission!

Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande och lata mig i sängen!

Hejs

3/1

Ojoj har inte skrivit på några dagar nu, haha, Vart i alla fall lite kalas för mig igår med mina närmaste vänner, jag bjöd på taco middag och alla verkade nöjde med det i alla fall =) Sen förflyttade vi oss in i vardagsrummet där sandra började med sin martiniflask( HA HA) satt där hela kvällen sen och lyssnade på musik och tjötade, precis som vi brukar, Mysigt värre =) ska väl försöka mig på en sådan kväll till hoppas jag för det var sjukt trevligt=)

Tackar för alla grattis jag fått också! Fick pengar och ett presentkort i födelsedags present, fick även after eight av emma, en skitgod typ jordgubbs likör av sandra(det gillar vi) och en mascara och sminkborttagning av daniella så jag är Super nöjd! :D

Så nu får vi se hur året som 20 åring artar sig. har inget mer att skriva nu, ska försöka lägga upp bilder från nyår när jag hittat min kamera=)

ska nu se på 2 och en halv men så vi ses!

Hejs.

2/1

Godmorgon, idag är det min födelsedag, tjohoo ligger i sängen och återhämtar mig från den hemska gårdagen då min mage gjorde uppror! Men idag är det bättre har bara lite ont men det går nog över efter en tablett, ska hem sen om nån timmer och börja förbereda för kalaset sen vilket ska bli roligt.

På nyår så firade jag i deje, det var riktigt roligt stundvis, fyrverkeriet var också fint=) Nu ska jag däremot gå upp och duscha! =)

Hejs

RSS 2.0