31/5

Hejsan, det är dålig updatering av mig just nu men det är bara för att jag är ute hela dagarna i solen och njuter, äntligen har värmen kommit tillbaka till värmland och nu är det 21 grader ute och solsken underbart!

Ska snart sticka iväg till stan och jobba, money money, skulle varit till Nisse imorse men jag försov mig så jag missade bussen typiskt mig! Men fick en ny tid på fredag i alla fall. Så idag har jag varit ute på altan med katten och solat lite, fast hon ligger mest underbänken och ser ledsen ut, tycker synd om henne måste vara himmlans varmt med den där pälsen.

Nej nu blir det att dra ut en stund till bara sitta och ha det bra.

Hejs

/Malin

30/5

GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA.

Ja idag är det ju mammas dag som sagt ska åka till affären sen och köpa en blomma till henne vet hur mycket hon gillar blommor. Lagade i alla fall mat till henne fläskfilé med hasselbackspotatis och grönpepparsås mumms, var även hos mormor en sväng förut. Nu ska jag fortsätta dagen.

hejs

/Malin

30/5

GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA.

Ja idag är det ju mammas dag som sagt ska åka till affären sen och köpa en blomma till henne vet hur mycket hon gillar blommor. Lagade i alla fall mat till henne fläskfilé med hasselbackspotatis och grönpepparsås mumms, var även hos mormor en sväng förut. Nu ska jag fortsätta dagen.

hejs

/Malin

29/5

God eftermiddag, här ligger jag och vilar magen och kollar på mtvs made och bara har det gött, ska ta bilen in te Herrhagen sen och hälsa på sara och titta på Esc, pappa behövde inte skjuts men tänker åka dit ändå bara för att!! Ragge är där också har inte sett den lille hunden på år och dar så det blir roligt.

Åskade som fan här förut ojoj missan höll väl på att dö hon gömde sig på sitt speciella ställe under trappen bakom alla gammla leksaker. Men seriöst åskan slog ut strömmen i typ 1 min det ni! Brukar inte hända här så ofta eftersom vi bor mitt emellan en järnväg och en älv.

Blir åka in på Maxi sen och köpa lite gott, hann inte åka in och träffa bobby idag åkte till stan istället och fick en par Gladiator Sandaler skitsnygga ska lägga upp en bild på dom senare så får se.

Nu ska jag fortsätta min afternoon siesta!

hejs.

/Malin

28/5

Hejsan sitter här i mitt rum och kollar på Heartbreak kid, och har ont i magen. Var hos sara igår och hade det lite mysigt med flickorna små, började dock må jätte dåligt vid 9 halv 10 tiden, fick värsta magkramp och typ kallsvettades så jag liftade med min mor hem och låg sen halva natten och hade ont och mådde skit. Så har det varit större delen av dagen men nu börjar det ge med sig efter en hel del magmedecin.

Imorgon ska vi till öb och handla på möran och sen kanske förbi william en sväng, har inte så mycket pengar men eftersom kläderna är så billiga där så kanske man kan få tag i en partyblåsa tills nästa lördag om man har tur. Sen ska jag vara chaffis åt min pappa och ida för dom skulle göra någonting vet inte riktigt vad men jag får väl ställa upp eftersom pappa är så snäll och hjälper mig med tandläkar helvetet (aka Penga-vampyren). Svänger in till Sara under tiden och kollar på ESC tills han vill hem.

Sen har jag inte några mer planer faktiskt, ska jobba på  måndag, har antagningsprover på tisdag, sen blir det jobba onsdag, torsdag och kanske fredag.  Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande och undra varför det aldrig är någon rolig inne på msn.

Just det ska försöka hinna in till Bobby imorgon också!

Hejs

/Malin

27/5

Dålig bloggande har det blivit nu några dagar, var i alla fall hos sandra en sväng igår var trevligt, nu sitter jag och ska göra mig iordning för ikväll, snygg som fan ska jag bli har jag bestämmt har ju min stylist emelie också!

tjao for now-

/Malin

25/5

Hejsan, idag har det varit fullt upp, dagen började med att jag åkte in till stan för att träffa min pappa i stan, där åt vi lunch på Nya Peking och hade det trevligt verkligen god man kan jag rekomendera. Sedan åkte vi och tittade på bilar hittade flera stycken som jag tyckte var snygga faktiskt, efter det åkte vi till bergvik och köpte en högtryckstvätt och sen bar det av till rusta där vi fikade lite. Sedan åkte vi vidare till hammarö där vi återigen kollade på lite bilar samt husvagnar sedan åkte vi till en sko affär och köpte skor.

Efter detta åkte jag hem till sara där jag fick reda på att hennes rumpa hade hoppat ur led, vi satt och bara snackade och hade det nice sen kom jea och åt en smörgås, då kollade vi på lita ouija bräds videor på youtube varför vet jag inte fråga sara! sen ringde mamma och fråga om jag skulle åka med hem och det gjorde jag för jag hade ont i magen.

Nu kollar jag på ESC och ligger i sängen, tänkte fortsätta med detta så vi höres imorgon.

Hejs.

/Malin

24/5

God morgon alla, vilken fin dag det verkar bli, och idag blev jag inte väckt av katten  utan vaknade av mig själv härligt värre. Idag står det jobba på schemat inte så roligt när det är fint ute men det är ju pengar i alla fall och det lär behövas i sommar. Nu ska jag nog gå upp och äta frukost kanske ute beroende på hur varmt det är men det är ju inte en omöjlighet, kanske hinner sola en stund också, synd att jag inte har olja bara jag älskar när man blir sådär härligt brun.

Jaja Hejs svejs have a nice day.

/Malin

23/5

Ja så här kan det se ut när man tittar på film med die kleine katze.







23/5

God morgon, åh jag är så arg för jag blev väckt av min katt som stog utanför fönstret och skrek så hon blev blå i ansiktet..... UTAN ANLEDNING!! vad fan är det för jävla sätt?? Dörren stog vidöppen så hon kunde gå in om hon ville men nej hon ska prompt vara jävlig in i det sista! Till slut blir jag så arg så jag går ut och börjar skälla på katten, grannarna tror väl jag är galen eller nått, den jävla fegis sprang iväg dock kan tänka mig att hon är redigt nöjd nu.

I alla fall hade jätte kul och trevligt igår:D och förhoppningsvis skulle vi ses igen på tisdag och sen blir det ju grilla på torsdag, mysigt värre. På tisdag ska jag och pappa iväg och äta på  nya peking för jag är ledig men imorgon ska jag jobba tjoho, eller inte. Nej nu ska jag nog gå till affären och köpa nått gott.

Hejs.

/Malin






Sommrigt värre.




Sara i gräset




Jea i gräset.

22/5

Hej svejs, har precis kommit hem från konsum var och handlade lite ingridienser till mina tacos som jag ska göra sen, är så sjukt sugen på tacos så det finns inte men idag får jag äta det i alla falla får se om jag sparar nått till emelie, haha jo då det gör jag. Även om det är gott så gäller det att inte äta för mycket men det är svårt.

Idag ska jag in till stan, tar halv 3 bussen ska eventuellt på en liten picnic med mina vänner om regnet håller sig borta, annars tar vi  nått fik gissar jag på. Det är sjukt varmt ute fast mulet fast jag tyckte jag skymtade solen i fjärran! så hoppas hoppas.  Ska köpa några cider också eftersom det är helg, eller sara köper för jag hinner inte till systemet innan det stänger idag. Ska försöka hitta Jordgubbar att köpa tänkte jag! vad är bättre än att äta jordgubbar och njuta av en cider? Inget!

Sen ska jag duscha och idag ska jag faktiskt sminka mig och fixa håret inte ofta jag gör det nu för tiden, har ju ingen speciell jag vill visa upp mig för haha.

OH snart är det torsdag då blir det en helkväll med Sandra och alla andra vänner med förhoppningsvis grillning och myspys sen blir det väl nöjes eller ankan kan jag tänka mig för lite studenttorsdag! Innan jag går och lägger mig idag ska jag njuta av en liten martini är så himmla gott.  Nu blev det mycket alkohol här haha men jag dricker inte speciellt ofta faktiskt bara när jag har pengar.

nu ska jag kolla lite på tv sen duscha. Laddar upp bilder ikväll ifrån dagen.

Hejs.

/Malin

20/5

Blir en snabbis här nu har inte haft tid att updatera idag, började med att solen sken ute så jag satte mig och åt frukost på altan, sen stoppa jag i tvättmaskin, och sen tränade jag, sen åkte jag till stan och jobbade och nu är jag hemma och är jätte trött, Lovar bättre update i helgen!

hejs.

/Malin

19/5

Vilket kanon väder!!! helt underbart, har suttit ute på altan hela dagen och njutit av solen och värmen, men fick gå in nu för jag började bränna mig på armarna och det är inte skönt. blev i alla fall ganska så brun så nu kan jag börja gå i shorts och kjolar.

En sak med dagen har inte varit bra och det är min mun efter tandläkaren, är jätte svullen på den sidan dom lagade tanden vet inte vad dom gjorde men ont som fan har jag. Började med att jag fick för lite bedövning så när dom borra så gjorde det ont som fan, har aldrig känt sån smärta förut herre gud säger jag bara. Så då fick jag i alla fall två sprutor till och då gick det lite bättre men det kändes ändå lite men inte alls så farligt som först. Nu sitter jag här och lider, ska kolla på Ghost adventures för han killen är så jävla snygg haha.

Hejs.

/Malin

19/5

God morgon, gud så trött jag är men är tvungen att gå upp ska till tandläkaren snart, urs, ska laga en tand så jag kommer säkert ha ont hela dagen gissar jag på! Men men det måste göras sen ska jag nog inte göra nånting hoppas att det blir fint väder idag så man kan sola lite. Nej nu måste jag gå och borsta tänderna updaterar nog senare och klagar över hur mycket jag hatar tandläkare.

Hejs

/Malin

18/5

Hejsan svejsan. här sitter jag i värmen och ska snart hoppa in i bilen för att åka till kritsinehamn till skolan på möte, ska bli spännande och se hur lång tid det tar för mig att hitta den, mitt lokalsinne är inte så bra! Är jätte hungrig fast jag redan ätit, halsbränna har jag också! Men det värsta är nog träningsvärken, ska gå ut och gå sen och sträcka lite på musklerna, sen blir det nog träna magen lite idag igen fast inte lika mycket som igår.

Nej skriver mer senare

Hejs.

/Malin

17/5

Oj vad hurtig jag känner mig, gick en 20 min promenix med anna, väl hemma körde vi styrketräning, känner redan hur ont jag kommer ha i magen imorgon! Nu ska jag se på Kick Ass och sen ska jag städa i köket, har även smörjt in mig i summer glow eftersom solen lyser med sin frånvaro men jag ska inte klaga för det är jätte varmt ute.

Hejs

/Malin

17/5

Hejsan, idag ska jag till nisse åker med mamma in till stan så jag slipper slösa pengar på bussen eftersom det är så dyrt. Sitter just nu med Missiliten i knät och lyssnar på musik och surfar lite. vet inte vad jag ska skriva mer just nu så jag updaterar senare

Hejs.

/Malin

16/5

Tänker bara säga en sak, dåligt humör!

/Malin

15/5

Ojoj vilken härlig dag det varit! Vaknade ju som sagt när det ösregnade ute så gick ner till mitt rum igen och kollade på film, när jag kommer upp igen är det 23 grader varmt ute och solsken! Underbart värre, la mig på altan och solade ett bra tag satt sedan och pratade med mamma i värmen! det var helt sjukt hur fort det blev varmt jag fattar det fortfarande inte, jag kanske har drömmt det. 

uh det är inget bra på tv idag som vanligt, så jag vet inte vad jag ska göra kanske finns nått på de andra kanalerna vi får se, ville bara tala om att idag var underbar!!!

hejs

/Malin




15/5

God morgon, eller det är inge god morgon för jag är jätte trött har inte sovit speciellt mycket inatt, vaknade hela tiden av mardrömmar och tillslut gav jag upp och la  mig och kolla på tv istället. Hatar att vakna jag blir så förbannad när jag inte får sova ordentligt! Men men vi får se hur dagen tar sig. Trist att der regnar ute återigen men det är väl inget ovanligt i det här landet, men jag längtar så efter sol och värme och kunna ligga på stranden dagarna i ända och inte göra någonting! Ont i handleden har jag också efter min klantolycka som skärde upp ett stort äckligt sår, Nej nu ska jag bädda rent i sängen och sen hitta på nått ha det bra.

Hejs

/Malin

14/5

Hej tänkte ladda upp före och efter bilderna på min garderob så ni får se hur duktig jag är!

Före:




Efter:



Gud vad duktig och produktiv jag varit idag! Imorgon blir det bädda rent i sängen!

Godnatt!

/Malin

14/5

Fy vilken morgon vaknar och har jätte ont i magen, har i alla fall druckit massor med te och ska nu lägga min warm&cosy blanket runt den så får vi se om det hjälper. Det är inte mensvärk utan något annat, mamma trodde det var magkatarr för jag är svullen som en gris, ser ut som jag är gravid nästan men det är jag verkligen inte tack och lov. Mår illa också känns som jag ska kräkas när som helst och vem vet det kanske kommer en kräk attack om ett tag!

ÅH idag är det sista avsnittet av supernatural, jag vill se det men ändå inte det känns så sorgligt på något vis, ska nog ta och titta på det ikväll när jag förberett mig mentalt! Ska i alla fall försöka ta garderoben idag, får be mamma hjälpa mig hon är bra på sånnt där! För min Mamma är bäst i hela världen! ska ge henne något extra fint på morsdag.

Nej nu ska jag se gårdagens avsnitt av bella&Tyra show

Hejs.

/Malin

12/5

God kväll, sitter här och kollar på bella & Tyra show tycker den är ganska rolig faktiskt, funderar på att kolla på bröllopsfotografen sen men får se vad klockan blir, ska se på scrubs nu kl 11 i alla fall! imorgon är det ett mission på G, Ska nämligen städa min garedrob kommer bli svettigt värre för den ser ut som fasiken! kanse åker över till mormor och hämtar den lilla också kommer nog behövas tror jag. Ska försöka färga mitt hår i helgen färgen har runnit ur på vissa ställen för jag använde fel schampoo men nu ska det nog hålla sig ett tag i alla fall! 

Måste duscha imorgon igen känner att jag inte fått ur alla hårprodukter ur håret ännu, den där hårsprayen är ju omöjlig att få ur tyvärr!

Nej fy nu känner jag att jag måste ta en allergitablett min näsa börjar klia och snart kommer nysattackerna och de rinnande ögonen! Blir även lite kortisonspray så jag förhoppningsvis kan sova inatt utan att vakna för att det är svårt att andas och trångt i bröstet! Men det blir nog skit bra skulle jag tro!

Alltså jag fattar inte jag har fått så himmlans mycket plätor i ansiktet och jag vet inte hur jag ska få bort dom, har provat allt verkligen! blir så arg jag som brukar ha så fin hud nu är jag mer som en 13 årig kille som just kommit in i puberteten!

nej nu blir det medecinering och sen scrubs vi hörs imorgon, ska ta före och efterbilder så  ni får se hur duktig jag är!

hejs

/Malin

13/5

Hej kristihimmelfärdsdag! idag har jag faktiskt gjort ganska mycket är därför jag inte bloggat ännu, men nu kommer ett inlägg, dagen började med att jag slängde in kläder i tvättmaskinen, sen åkta jag och anna till Grums för hon ville gå på marten där, men det var en stor besvikelse för det fanns ingenting var inte alls som det varit förut men men, sen åkte vi hem och jag hängde min tvätt sen satte jag mig och kollade på Alice i underlandet, vilket var en helt okej film faktiskt. Efter det så gick jag upp och kollade på tyra banks show och lite på top model, och sen kom Mammi hem så vi åt Tacos. Nu är jag supermätt och ska se lite på tv och ha det mysigt i min säng!

kanske blir ett inlägg till ikväll vi får se.

hejs.

/Malin

12/5

God kväll, här ligger jag åter igen i sängen och kollar på family guy och väntar på att Scrubs ska börja, sen blir det sova faktiskt, mår inte speciellt bra faktiskt men det sa jag ju redan i morse så ska inte upprepa mig. Jobbet idag var okej, gick ganska fort ändå så det var skönt. Imorgon ska jag städa och bädda rent i min säng jag ska också tvätta och förhoppningsvis hinna städa i min garderob! Men nu mina vänner och bekanta ska jag faktiskt lägga mig och stänga av hjärnan!

Vi höres!

hejs.

/Malin

12/5

Hua, här vaknar jag och inser att jag har jätte ont i halsen, och lite feber, men jag ska i alla fall åka till jobbet behöver få ihop lite mer timmar om jag ska ha råd att leva denna månaden. Får helt enklat äta halstabletter och dricka varm choklad så ska det nog gå vägen några timmar i alla fall. Kanske var därför jag inte vaknade av alarmet för att jag mår dåligt och är trött kan ju vara en förklaring, Jag går ju alltid upp vid 9 annars men idag kom jag inte upp förräns halv 11.

Jaja jag ska nu försöka äta lite frulle och göra mig i ordning så jag inte missar bussen.

Hejs.

/Malin

11/5

Hej och hå, hjälp vad trött jag är känns som jag ska somna när som helst faktiskt. Jobbade idag som sagt och det var så segt för jag var sjukt trött och det kändes som minuterna segade sig fram, men till slut var arbetskvällen slut tack och lov, då sprang jag till bussen och sov hela vägen hem. Fick en smärre överraskning när jag kom ut för det blåste iskallt jag som hade det så varmt och skönt på bussen, så jag små sprang hem, åt kvällsmat och dök ner i sängen under täcket och nu börjar jag tina upp igen.

Nu kollar jag faktiskt på christine, och kl 11 ska jag se på scrubs och sen ska jag faktiskt sova, ska ju jobba imorgon också så det lär behövas om jag inte ska vara lika seg då som idag. Men jag tror det kan bero på allergierna mycket också, sen är det säkert att jag inte ätit lika mycket socker de 2 senaste dagarna kanske tar en tag för kroppen att vänja sig. Nej nu ger jag upp med detta vi hörs imorgon.

Hejs.

/Malin

11/5

God morgon, här ligger jag och morgonmyser i sängen med missan, hon var riktigt kelsjuk idag. Idag står det jobb på schemat trevligt trevligt, annars ska jag nog inte gör någonting tror jag. Så jag tar och återkommer ikväll ha en bra dag!

Hejs.

/Malin

10/5

Ansikts lyft ala Katt.


Före:




Efter:




Hahaha det var allt för idag!

God natt

/Malin

10/5

Det där med promenaden gick ju inte så bra när jag gått förbi gamla skolan och var på väg upp för backen så öppnade sig himmelen och började kissa på mig. Jaha tack tänkte jag och traskade hemmåt var klassblöt när jag kom innanför dörren och astman satte igång ordentligen så nu har jag luggit uppe i datarummet i den sängen och försökt att andas normalt till slut gick det bra så nu gick jag ner i mitt rum igen och satte mig under täcket för jag fryser. Mår illa gör jag också men det är nog av medecinen tror jag, Hatar astma, och hatar allergier varför ska jag ha det, kan ingen annan få ta det i stället?

Nu ska jag titta på fredagens avsnitt av supernatural igen bara för att det var det bästa i hela seriens historia, Döden är en läskigt typ, verkligen. Dom har gjort det så bra så dom borde få vartenda pris som finns.

Hejs

/Malin

10/5

Nu ska jag dammsuga och sen ska jag ut på promenad, tar nog med mig kameran och tar lite fina bilder, hörs senare

/Malin

10/5

Godmorgon, nu har jag äntligen vaknat, eller jag vaknade vid 9 för sara skicka ett sms, men jag var så trött så jag orkade inte svara sen låg och och snoozade. Men nu minsann har det blivit liv i hjärnan igen.

Idag är första dagen på mitt nya liv, skulle inte kalla det bantning men ska börjar äta nyttigare saker och motionera mera, detta innebär ingen mera cola vilket kommer bli det svåraste hindret! Men jag ska nog klara det förhoppningsvis utan återfall haha. Höll dock på att gå åt pipan när jag skulle ta mig frukost och fick se min favorit tårta stå i kylen och ropa på mig men jag ignorerade den och åt flingor i stället.

Nu försöker jag få igång tvn som inte vill funka, jävla telia som alltid krånglar dag och natt!

Hejs.

/Malin

9/5

Här kommer några bilder från dagen!



Fr vänster: Jag, Anna, Emelie



Fr vänster: Mamma, Anna, Pappa


Hela gruppen

9/5

God morgon, här sitter jag och har precis sminkat och lockat håret färdigt, ska snart iväg till kyrkan för annas konfa, eller snart och snart det börjar om en och en halv timme så jag undrar varför jag gjorde mig klar så tidigt. Ser fram emot efter massa god mat kommer det finnas, kommer nog äta tills jag exploderar misstänker jag.

Kommer antagligen lägga upp några bilder senare.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik hörs senare.

Hejs

/Malin

8/5

Hejsan, urs vad trött jag är, sitter i min säng och kollat på mtv, och har precis pratat med sara så vi har köpt biljetter till metaltown, blev endagsbiljetter, men det gör inget eftersom det är rammstein som vi vill se. ska snart se ett avsnitt av ghost hunters det var längesen. orkar faktiskt inte skriva mer är super trött och lite små arg så jag slutar nog här innan jag kommer in i nått vansinnestillstånd!

Hejs.

/Malin

7/5

Hejsan, kom just på att jag inte updaterat idag, men har inte varit hemma speciellt mycket, åkte in till stan vid halv 12 för att handla med mamma och få påskrift av nisse. När vi kom till stan gick vi till banken för mamma skulle fixa något, sen kollade vi vad fästingmedecin till missan kostade (195) sedan åt vi lite lunch på sibylla. När vi kom till Nisse så satt han i möte så vi åkte till bergvik och handlade istället, kom tillbaka till stan vid halv 3 och fick äntligen tag på han, sen var det bara att stressa till försäkringskassa för att få in pappret.

När vi kom hem ställde jag mig och gjorde tacos och efter det körde jag emelie till stallet, nu har jag slappat i min säng och kollat på Supernatural vilket var skitbra idag för Castiel kom äntligen tillbaka. Har även kollat the vampire diaries, greys anatomy och ska nu kolla på Top model!

Imorgon ska jag försöka hinna färga håret!

hejs

/Malin

6/5

God kväll nu är jag hemma ifrån jobbet, vilken dag det har varit, kom till jobbet 3 för att få reda på att jag började 4 så det var bara att lägga sig i soffan i köket och vänta. Sen när jag väl jobba så var alla som svara jätta arga. Gilla dock den förbannade finska kvinnan som lagade mat, haha. Nej nu ska jag faktiskt sova ska som sagt städa imorgon då behöver jag min energi.

God natt

/Malin

6/5

Nu har jag lyssnat på pepp musik och är redo för dagen! rör mig strax mot bussen, funderar på en glass i stan är ju så fint väder! Måste gå ner till mitt rum och hämta katten(Sitter på den stora datorn) hon får absolut inte vara inne nu när det är varmt ute! 

Låttips: Eva Simons - Silly boy
stämmer på så jävla många dudes alltså!

Hejs

/Malin

6/5

Godmorgon, sitter här i sängen och kollar på RR och har lite ångest över hur stökigt det är i mitt rum, men imorgon är det som sagt städdag! Idag ska jag jobba börjar kl 15:00 som vanligt så det blir halv två bussen till stan idag.

Vet inte vad jag ska skriva mitt huvud står still just nu! skriver nog mer ikväll när det hänt någonting.

Hejs

/Malin

5/5

Det kliar, thats all I have to say!

Sandra vet vad jag menar!

5/5

Nu tänkte jag länka till mina vänners bloggar:

http://ExisterarINTE.blogg.se
http://Myescape.blogg.se

Säg till om någon mer vill bli länkad;)

5/5

Wo sitter här i mitt rum och kollar på ett av mina favorit program nämligen Arga Snickaren slutar aldrig förundras av hur dumma en del människor är? hur man kan börja renovera ett hus när man inte ens har en aning  om hur man renoverar? Ja det är den stora frågan.

Har fortdarande ont i tanden men det känns lite bättre nu måste jag säga! Har även målat naglarna i en mörkbrun skimmrig färg ganska snyggt faktiskt, döljer i alla fall min super fula nagel som är från när jag tappade den! Ja det var en rolig historia som kommer berättas i oändlighet!

Smörjde även in ansiktet med aqua daily creme för jag har börjat få massa små plätor i ansiktet, men först så tvättade jag så klart med ansiktsskrubb för att få bort alla pormaskar! 

På fredag ska jag städa mitt rum + garderob, och även hämta min mini garderob som jag fick av mormor som jag ska ha i mitt rum med lite tjocka tröjor samt pjamas och liknande, Ska även köra en runda i mina Billys hyllor, som ska målas svarta till sommaren. Min Sänggavel ska även bort för den är bara ivägen funderar även på att möblera om men det får bli till sommaren i så fall.

Det var mina framtidsplaner det haha, Ha det bra.

Hejs

/Malin

5/5

Hej och hå, måste berätta att jag har världens värsta tandvärk någonsin! det känns som den typ har dött eller något, men jag tror det är min visomstand som fastnat i roten till den andra tanden! Har ätit ipren idag och bara luggit i sängen har inte orkat äta något speciellt tog en Bärry förut men thats it!

Nu ska jag fortsätta ligga och ha ont, fast jag ska nog duscha först så jag kan känna mig lite fräsch!

hejs

/Malin

4/5

Hejsan  nu är jag hemma ifrån karlstad och jag har världens huvudvärk! Mötet hos Nisse gick jätte bra och jag köpte mig ett par nya solglasögon eftersom mina andra är super gammla och slitna!

Älskar dom, här kommer en bild på dom fast jag är inte speciellt snygg idag! LIVE WITH IT!

Hejs


4/5

Godmorgon här sitter jag och äter frukost, blev grovt bröd med ost på mumma!
Idag ska jag till Nisse och snacka lite med han sen ska jag hem men funderar på att köpa en maxjr på vägen hem älskar den hamburgaren, det är dock den enda jag tycker om på max!

Nu ska jag äta färdigt och skälla på katten för hon klättrar i hyllan och river ner saker, Hon klättrar fan på allt.
Jaja Hejs

/Malin

3/5

Hejsan, har precis kommit hem från karlstad åkte in med Emelie för att handla en konfrimationspresent till Anna, och vi lyckades hitta en ganska snabbt! sen blev det en snabb matbit på mcdonalds för jag var jätte hungrig och nu sitter jag hemma.

Hittade en skitsnygg klänning på Gina men jag känner att jag måste snåla som fan för att klara mig månaden ut, eller i alla fall tills nästa utbetalningsdag!

22 Maj ska jag antagligen på fest med Erika och sarah igen ska bli superskoj faktiskt!

Urs jag har ont i magen, så ska sätta på ett avsnitt av True Blood och äta marianne så kanske det går över, måste dock verkligen börja träna börjar se ut som en kudde runt magen! så nästa vecka ska jag börja, på Måndag tänkte jag köra powerwalk samt styrketräning! Lånar annas träningsbok som hon fick av Martin Lidberg finns massa övningar där!

Nu blir det True Blood får se om jag updaterar mer idag men det tror jag nog!

Hejs

/Malin



3/5

God morgon! Har återigen blivit väckt av min personliga väckarklocka som aldrig slutar, nu snackar jag om katten i hatten. Nu ligger hon och är nöjd med sig själv för hon lyckades få upp mig ännu en dag!

nu ska jag se RR och sen äta frukost efter det blir det top model!

Hejsvejs



/Malin

3/5

God morgon! Har återigen blivit väckt av min personliga väckarklocka som aldrig slutar, nu snackar jag om katten i hatten. Nu ligger hon och är nöjd med sig själv för hon lyckades få upp mig ännu en dag!

nu ska jag se RR och sen äta frukost efter det blir det top model!

Hejsvejs



/Malin

2/5

MITT 100 inlägg! haha tänkte bara säga att jag är hemma i vållan igen!




Myspys med gossip girl och senare true blood!

/Malin

2/5

Hej och hå, idag blev det årets första frukost ute! Det var rikitgt skönt måste jag säga, sen tog jag en liten promenad runt kvarteret men efter det var jag tvungen att gå in igen för jag glömmde min allergi medecin hemma så mina ögon började svullna igen!

snart är det dags för mat, Spaghetti och köttfärsås ala Pappa, det är fan den godaste köttfärssåsen jag ätit! Love it.

Nu ska jag fortsätta med mitt nördande!

hejs

/Malin

2/5

Godmorgon ligger här och kollar på tv, om en kvart börjar jims värld som jag ska se på tänkte jag och sen käka frukost. Vaknade av att papap hammrade nere i hallen lite svårt att sova vidare då kan man tycka!

Vet inte vad jag ska skriva just nu är ganska tom i huvudet! får skriva mer sen när hjärnan kommit igång!

Hejs

/Malin

1/5

Nu ska vi titta på avatar och äta ass gott! Fundrerar på att ta mig en martini också!!




/Malin

1/5

Sådär nu har jag vaknat till igen sen gårdagen! Fy fan vad roligt jag hade!
Kvällen började  vid halv 7 när vi tog bussen hem till erika, väl där så började vi dricka och spela jag har aldrig spelet! Riktigt roligt. Efter att alkoholen tagit effekt blev det dans, allsång och en massa lady gaga! OCH JAG ÄLSKART! fortsatte så ett tag tills sara inte mådde så bra, så vi åkte hem vid 1! men det var helt okej för jag var så jävla trött så jag höll på att somna på väg ner till mitt rum!

Men det var den roligaste kvällen på väääääääldigt länge! och det var sjukt kul att träffa Sara H och Erika igen, vi har även bokat in den 22 maj! då blir det mera party! Ska försöka lägga upp lite bilder sen men måste föra över dom från kameran till datorn.

Nu ska jag vila en stund och kolla på top model! så jag skriver mer senare!

Ha det bra så länge!

/Malin

RSS 2.0