31/7

Nämen har man sett det regnar inte men det ser ut att vara några gråa moln på g ändå men vi får se peppar peppar, sitter och väntar på att sara ska svara så jag vet om vi ska segla eller inte för annars drar jag till hammarö och kollar på ryttartävlingarna! Just nu sitter jag och kollar på mtv, beyonce top 20 var det. Urs nyser som en dåre också vad kan det vara jag inte tål nu mån tro? Aja det går nog över.

See ya.

/Malin

30/7

Hej och hå har precis kollat på bruno och jag tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv ojoj den filmen får en tia! Malin humor kallas det.

Idag var vi på ikea där jag köpte två kuddar och handcreme sen åkte vi vidare till bergvik där jag fick en tunika i safari stil av mamma skit snygg var den. Den kommer användas till mina nya leggins i höst kan jag lova!

Nu ska jag gå upp och umgås lite mer med familjen.

/Malin

30/7

God morgon idag vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om så jag bestämmde mig för att gå upp typ 09:10 och skölja ur min inpackning som jag sov med inatt. Det värsta med att gå upp så tidigt är att dagen blir så otroligt låååååååång och tråkigt speciellt när det regnar, men imorgon ska jag i alla fall åka till Hammarö och kolla på hästarna om det så är storm ute.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, följa med anna och mamma till banken om en stund kanske? det är i alla fall lite tidsfördriv. OH ska ha på mig mitt nya linne idag nice, med ett par stuprörs jeans! kanske lägger upp bild på det senare fast jag är ju långt ifrån min drömm kropp så det blir träna idag igen. Jag ska träna tills jag dööööööör!!!

Nej nu ska jag slänga på mig kläderna så slänger jag in ett inlägg senare idag/kväll.

/Malin



29/7

Hej och hå det blev en tur till bergvik där jag fyndade ett as snyggt linne och ett par nya leggins, hittade även ett par drömm skor som ska inhandlas så fort jag får pengar!! Annars har det varit en enromt tråkig dag, har mest suttit inne och glott eftersom det ösregnar ute och inte finns något att göra. Imorgon ska jag i alla fall tvätta lite kläder, sen blir det väl ett träningspass till kan jag tänka mig körde ett på 45 min förut så  jag är ganska trött just nu.

Slänger upp bilder på mina fynd sen har inte kameran med mig ner.

/Malin

29/7

Regn regn och mera regn och såhär ska det se ut en vecka framöver! Urs! Sitter och funderar på om man skulle åka in till bergvik och går runt och kolla i affärer det kanske vore lite tidsfördriv! Just nu sitter jag i sängen och kollar på tv måste ju finnas något roligare att göra eller? kanske till och med skulle åka in till stan! ja det låter som en plan..

/Malin

28/7

Åh varför måste jag sova på magen jämmt? vaknar alltid och har ont i ryggen hela dagen sen på kvällen när det börjar gå över så är det dags att sova och upprepa samma visa igen.. suck. Inatt ska jag fan sova på rygg även om jag  vaknar av att jag snarkar som en elefant för jag tänker inte ha ont i ryggen en dag till!

Jo Idag körde jag ju ett träningspass också, har ju kommit fram till att jag borde gå ner typ 5 kg och snygga till kroppen lite så jag körde igång och fy fan jag trodde jag skulle dö, jag har blodsmak i munnen, svetten sprutade, jag kunde knappt andas, och jag trodde jag skulle spy! SNACKA om otränad människa! haha men det motiverar mig bara ännu mer! nästa onsdag ska det gå lättare och jag ska klara minst 7 armhävningar! Så är det bara.

Imorgon ska det ju regna så jag tänkte köra en spa dag, lägga ansiktsmask och liknande måla naglarna och ta hand om mig själv! Blir nog lite träning innan också så jag kan njuta extra mycket av allt det sköna. Nu ska jag dock kolla på tv en stund och sen ska jag soooooooova PÅ RYGG! om jag tänker det tillräckligt många gånger kanske det funkar?? jaja sov gott alla.

/Malin



Jag och phenix för längesedan!

28/7

God morgon har precis vaknat av att mamma ringde och sa att jag skulle ringa socialförvaltningen och det gjorde jag med det var upptaget ska försöka om en stund igen. Annars idag ska jag köra ett danspass och sedan vet jag inte vad jag ska göra sola kanske? det är ju fint väder så!

vi får se vad dagen erbjuder!

/Malin

27/7

Hemma, har varit i stan och hälsat på Sara! Vi gick och köpte cola och tobak, sen gick vi hem till henne och rökte vattenpipa och snackade skit, sen gjorde vi en hemlig grej som jag inte tänker tala om här hihi.

Nu ska jag kolla på Jims värld sedan ska jag sova.

natti

/Malin




Helan och Halvan! <3

27/7



jag längtar tills man kan plocka fram bootsen igen, älskar dom men funderar på att köpa ett par till!

/Malin

27/7

God morgon hur mår alla idag? själv mår jag toppen för solen skiner och jag är påväg ut för att njuta lite, ska iväg och spela minigolf ikväll också haha har inte spelat på år och dar. Alla borde komma till vålbergs minigolf ikväll för emelie jobbar!

nej nu ska jag kila ut vi kanske hörs senare, ska hinna med ett träningspass på studsmattan också!

/Malin


26/7

Nu efter en supervarm och skön dusch, och ansiktspeeling samt en återfuktande mask så känner jag mig lite bättre och mycket vackrare! tänk vad mycket en halvtimme i badrummet kan göra! Men blåmärket lyser fortfarande starkt nästan som en natt lampa! Såg dock att jag måste färga håret ska försöka få tag i någon avfärgnings produkt och sedan färga det mellanblondt om det är möjligt! Sen blir det ringa till Sara och be henne klippa av kalufsen så är jag höst fin sedan.

/Malin



26/7

Urs vilket fruktansvärt tråkig dag, har bara luggit nere i min säng och kollat på paranormal state hela jävla dagen, är inte en av mina bättre dagar och så jävla tråkigt är det när det regnar. Nä tänk vad jävla bra man hade det för ett år sedan, hade verkligen allt man kan vilja ha och nu har jag inget.....Inget alls. Så jävla fel allt kan bli ibland nu slutar jag att klaga för det räcker fan! ryck upp dig malin du har en spännane höst framför dig där du får träffa masa nytt folk och göra det du gillar bäst SKRIVA!.

Hoppas Sandras resa gått bra by the way, hon sitter nog kanske fortfarande på planet i för sig. jaja hoppas hon får det jävligt trevligt i USA!

/Malin

25/7

Go kväll här sitter jag i sängen och kollar på tv och har det mysigt med lite värmeljus osv. Kollar lite på Alien 3 men den är ju skit dålig så jag funderar på att dra på ett avsnitt supernatural istället faktiskt, mycket bättre. Var ju som sagt ute igår blev kanske en dricka för mycket, sen idag sa mamma att det såg ut som jag hade ett blåmärke i pannan så jag gick och kollade i spegeln och se på fan där sitter det ett, då kan man ju börja undra hur jag fick det från början?

Idag har det varit tråk väder så jag köpte mig en dagen efter cola och en påse ostbågar och har bara luggit i sängen hela dagen och haft det gött, imorgon är det måndag jag hoppas det regnar då med så man slipper gå ut haha super lat känner jag mig men så är det.

Nu räcker det för idag hade!

/Malin



23/7

Hej och hå, här sitter jag och kollar på top model har precis städat färdigt mitt rum så nu sitter jag och tar det lugnt väntar på att mamma ska komma hem så vi kan grilla för jag börjar bli hungrig. Dagen började med att jag vaknade satte på xboxet och spelade lite fear sedan blev jag sugen på godis så jag for tillbaka till mitt 15 åriga jag och snodde emelie moped och åkte till öb och handlade just godis. Sen åkte jag hem och städade jätte rolig dag jag vet.

Nu är det bara att vänta på att Sara kommer hit hon ska sova här för vi ska på vikingamarknad imorgon haha känns som vi två kommer passa in bra där faktiskt. Sen blir det antagligen utgång tror jag det lutade mot får plocka fram mina flirtiga kunskaper så man kan ragga till sig lite dricka för pengar är något jag inte har haha.

Igår var vi på rix fm festival också och fy fan vad det sög det var så tråkigt att jag trodde jag skulle somna sen fick jag huvudvärk och ont i fötterna! men men fick ju umgås med sandra igen innan hon åker i alla fall och det var trevligt värre speciellt när vi åkte i bilen in till stan och ingen av oss kunde hålla käften!

nej nu ska jag duscha för jag blev svettig vi höres hejs.

/Malin



22/7

Hahaha jag är sämst på att updatera men ska i alla fall iväg till stan på rix fm festival med vänner! Hoppas alla har det bra! :D

hejs

RSS 2.0