31/12

Godmorgon, har precis vaknat tillräckligt för att skirva ett tidigt blogg inlägg, idag kommer det bli hektiskt, ska köra daniella till stan vid halv 2 - 2, sen försöka få tag i en tårta, sen duscha och göra mig iordning för ikväll, får inte glömm att äta! mycket viktigt!! speciellt om man ska dricka ikväll:D

Kollar just nu på lilla huset på prärien, dåligt värre men det är det bästa som sänds just nu! :D

Nu ska jag återgå till uppvaknandet och kanske ta lite frukost, Ha en bra kväll Alla.!

Hejs

30/12



Hej igen kommer med en uppdatering här igen då haha känner mig nästan lite beroende, men har tråkigt och richard kollar på nån film på 6:an! såg nyss victorias secret showen, den var riktigt bra tycker jag, snygga underkläder! =) försökte fixa en banner förut men jag är ju så satans dålig på photoshop så jag gav upp ganska snabbt, men richard skulle i alla fall fixa en åt mig!

Ska tydligen vara årets/nästa års största fest imorgon, haha ska bli spännande att se vad som händer måste jag säga! men men nu ska jag återgå till att tjata om kvällsmat och slappa i sängen!

Kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon också om vi har tur annars kommer update på fredag eller lördag beroende på om jag hinner! Ha det
Hejs.

30/12

Huu vilken dag jag haft, började med att vi skulle gå ut och plocka ur stolarna ur bilen för att kunna få plats med madrasserna, då upptäckte vi att bilen inte ville starta, försökte sedan att få liv i den i ca 3 timmar innan den äntligen hostade till och gick igång. Men då hade vi redan skitit i att köpa madrasser, men körde Daniella till stan för hon skulle leta efter en klänning att ha imorgon=)

kom sedan hem och gjorde lite mat, och nu sitter jag  och hämtar andan i sängen, snart ska jag släpa mig upp för trappan och duscha, och sen slå mig ner permanent i sängen tills imorgon!

Vi skulle till deje ganska tidigt imorgon tror jag, vi skulle i alla fall äta där! sen blir det firande med raketer på kvällen/natten gissar jag på!

På fredag ska jag hem te vållan på kalas och stann över tills lördag då det ska vara kalas här med mina vänner:) mysigt värre.

Nu ska jag se på tv och ta det lugnt.

Hejs.


30/12

Godmorgon, sitter i sängen och ska snart gå och äta frukost för att sedan åka till stan och säng handla med richard och hans mor. Richard är uppe och duschar så jag tänkte vänta så han hinner bli klar innan jag dukar fram maten, själv tänkte jag ta en slapp dag och bara dra på mig ett par mjukisbraller, ska ändå bara in på Ikea och sen till deje så det finns ingen anledning att vara fin! haha=)

Sen ikväll ska jag se på victorias secret showen som har blivit lite av en tradition för mig har sett den varje år de sensate 5 åren=)

Brr kallt är det här inne också tur att richard satte på elementet men det blir nog inte varmt än på nån timme och då är vi ju inte hemma=) men det är i alla fall varmt när vi kommer hem!

Uppdaterar mer senare om hur sängköpet gick!

Hejs

29/12

God kväll, tänkte köra en uppdatering nu, ligger i sängen mätt och belåten och kollar lite på tv, mysigt värre. Richard ligger brevid och läser i sin bok han fick av mig i julklapp! det var bra att han gilla den tycker jag :) Imorgon ska vi eventuellt möta hans mamma och köpa madrasser till richard och mig i hans nya lägenhet:)

Var ju som sagt i stan idag en sväng, handlade lite under kläder och två tröjor, men fick även tag på ett silver halsband som  är super fint =) så nu har jag en nyårs outfit. Blir katrineberg tror jag, och sen dagen efter hem till vållan för att äta lite smörgåstårta och kalasa med släkten=) Ska bli nice. Sen på lördag blir det ju den omtalade festen, haha:D Ska bli riktigt skojj faktiskt!

Annars har det inte hänt mycket, har bara slappat och kollar på sanctuary vilket är en bra serie så den tipsar jag om! nu ska jag hämta lite mer saft och surfa vidare på nätet=)

Hejs

29/12

God morgon, ligger i sängen och har snosat i typ en halvtimme, jag och richard ska försöka ta oss iväg till stan så jag kan handla för mitt presentkort jag fick i julklapp, haha men det går inge vidare han ligger och sover hela tiden har väckt han typ 10 gånger nu kanske:D men nu ska jag tvinga upp han så vi kan äta frukost och göra oss i ordning, uppdaterar senare när jag kommit hem igen. Hejs

28/12

Nu sitter jag i forshaga och ska snart köra pappa och ida till tåget, dom ska åka till colombia idag och vara borta typ en månad. Så jag kommer bo här mer eller mindre. Var i alla fall iväg och handlade mat förut så nu ska jag nog klara mig.

Har inte så mycket mer att uppdatera så jag får återkomma senare.
Hejs

27/12

Hej i rean, just det var där igår och ska antagligen in en sväng sen idag med! hittade ett par jeans, 2 par skor, ett linne, 2 tröjor och en bh! (bilder kommer senare!) Det är väl det som står på schemat idag åka in och handla lite till.

Igår efter rean så drog jag och sara hem till henne och satte oss för att spela tvspel, vilket var extremt roligt, haha hade glömt typ alla bossar och blev ihjälsågad några gånger, men ack så roligt:D det värsta var nog de enorma kackerlackorna som var helt omöjliga att ta död på men det gick till slut det med!
sen gick jag hem och la mig i sängen och slog på tvn, fick då se att det var Resident evi apocalypse vilket var trevligt, så jag satt och kollade på den en stund sen gick jag och la mig!

men nu ska jag ta på mig ansiktet så kanske updaterar senare

Hejs

24/12 JULAFTON!

Go kväll:D sitter hemma i vållan nu i min säng med en proppfull mage och lite cola och försöker varva ner, har varit en lång dag, en lång men härlig dag:D

Min julafton började hemma hos pappi där vi åt lite julmat, sedan öppnade julklappar, fick en plattång, en locktång, en klocka, smink, en mugg, rammsteins nya skiva, en toffe ask.

åkte sedan vidare hem för ett kortare stopp med lite godis och dricka och sedan vidare till mormor, där åt jag lite till och fick sedan äta glass, av mormor fick jag en ny morgonrock vilket behövs:D

Sedan hem till huset i vållan där vi hade den sista omgången med julklappar, fick en Filt med värme funktion från OBH nordica, en ridjacka, ett broderi, en ask geisha, en bakfylle bok, en manskontroll, en horoskopbok, och sen Pengar. Måste säga att jag är otroligt nöjd och superglad:D längtar till rean nu då jävlar ska jag shoppa, just det vart hos richards pappa igår också fick lite presenter där med:D underbart.

Nu ska jag fortsätta njuta av filten och se på sagan om det två tornen, ha en fortsatt trevligt kväll. Hejs!

23/12 update

Go kväll, har precis kommit hem från richards pappa, har firat lite jul där och träffat hans andra systrar o.s.v. mycket trevligt måste jag säga. =) får göras om nästa år. Fick lite julklappar idag med, och kunde inte hålla mig till julafton, så jag öppnade dom där, fick ett par vantar av marianne, och ett par mjukisbyxor(som jag önskat mig yay) och sen ett presentkort på mitt i city på 400 kr av richard, så nu kan jag handla lite på mellandagsrean, vilket ska bli kul:D ska tvinga med mig richard också och köpa nått litet till han =)

nu ska jag kolla på 2 och en halv men och sen sova, och sen äre julafton:D jippie
Godnatt

23/12

Hejsan, är hemma i vållan en sväng ska hämta syster i stallet vid 4, =)
Har idag besiktat pappas bil och det gick väl hyffsat, förutom att det var nått med handbromsen men det var inget större fel sa pappi så det ska nog gå bra=) får väl åka och besikta den sen igen när han har fixat det fast då är han säkert i colombia men ändå. Jag måste ha en bil när jag ska bo i huset själv så jag kan åka och handla och dylikt =)

Imorgon är det julafton jippie säger jag bara, fast har absolut ingen aning om vad jag kommer få vilket gör det extra pirrigt =O Ska försöka hinna med och träffa richard en snabbis sen, var typ 1 och en halv vecka sen om inte 2 till och med, så nu börjar det bli dags. Ska lämna över paketen och så=)

Sen är det ju inte långt kvar tills jag fyller år heller, oj oj dagarna går fort nu förtiden, tycker december har kännts som typ 2 veckor. Men nu ska jag packa ihop lite kläder som jag kan ha på mig imorgon, ska försöka hitta min kamera också!

Ha en bra julhelg Hejs! :D

22/12

Hejsan, har varit med syster i stallet idag det var roligt förutom att jag typ förfrös tårna, =/ men men dom tinade tillslut som tur var, sitter i forshaga hos pappa nu eftersom jag lovat att besikta hans bil imorgon så åkte jag hit idag=)

Annars har det inte hänt så mycket förutom bergvik igår med sara och sandra, köpte lite grejjer till mina naglar som jag försöker få lite snyggare så nu får vi se hur det kommer gå med det. köpte en julklapp till pappa också. =)

Imorgon blir det som sagt besikta bilen, åka och hämta emelie i stallet hem till vållan, vänta på att emelie ska duscha klart, sen åka till forshaga, sen kanske hälsa på richard en stund, och sist men inte minst blir det att sova och vänta på en underbar julafton. Det enda jag inte ser fram emot är att jag kommer få äta julbord 3 gånger på en dag det gillas inte, äter nog lite på varje i alla fall så ingen blir ledsen, haha. Men nu ska jag se på två och en halv men ( min nya maraton serie) ;)

Hejs.

Extra 20/12

läste just på aftonbladet att Brittany murphy har avlidigt, känns hemsk hon var inte alls gammal och det är en påminnelse om att livet är ganska kort ibland, =/

Jag ska skänka en tanke till hennes familj, tycker ni också borde göra det.

20/12

Ska börja detta inlägget med att säga Grattis till emma som fyller år idag,! Har varit där på kalas hela eftermiddagen, med god fika, trevligt folk och lite wii spelande. Imorgon ska jag sara och Sandra till bergvik för att kolla efter lite saker, ska inte köpa nått speciellt bara glo runt lite och umgås=)

Sitter här nu och smygtittar lite på coyote Ugly, hyffsad film om man har tråkigt, men har sett den så många gånger, tycker det är kul att Tyra Banks är med en snutt, haha:D

4 dagar kvar till jul då, spännande spännande=D haha Har inte så mycket mer att skriva har inte hänt så mycket idag, vet bara att jag har fullt upp fram till jul, så vi får se hur mycket jag uppdaterar!

Hejs

19/12

Oj oj vad seg jag varit med att blogga men har haft fullt upp med arbetsförmedlingen, julklappsshopping, städning o.s.v men nu ska jag ge er ett inlägg i alla fall. =)

Har nyss kommit hem från stan där de sista klapparna handlades så nu är det klart för iår tack och lov, köpte en lite födelsedagspresent till emma också som fyller år imorgon ska dit och fika och ha det trevligt. Har lagt mig i sängen för att vila lite blev faktiskt trött, är inte van att gå på stan när det är så sjukt mycket folk där men det gick bra ändå, tyvärr har jag lite mensvärk så det blev till att köpa med lite choklad hem så jag kan tycka synd om mig själv.har tänt lite jul ljus så det blev super mysigt, kommer säkert somna men det är en risk man får ta=)

Ja om 2 veckor fyller jag 20 har planerat lite festligheter så får se vilka som dyker upp , blir glad bara mina närmaste kommer men sa till richard att han fick bjuda några av sina kompisar så han inte blir så ensam med oss fruntimmer =) Ska bli riktigt roligt faktiskt, har inte haft nån speciell fest förut så det blir en första gång för mig, synd att det är vinter och iskallt men det får gå ändå.

På nyår så ska jag va med richard i deje eftersom han var i stan med mig förra året, så vi kör varannat år haha, har inte träffat han på över en vecka nu, så saknar honom lite men inte allt för farligt ännu haha har inte hunnit tänka på han speciellt mycket har haft en del att göra.

Nu ska jag luta mig tillbaka och se på 2 and a half men.

Hejs.

12/12

god morgon. skriver här nu igen har inte hunnit de senaste 2 dagarna har haft sjukt mycket att göra i går hjälpte jag min kusin att flyttstäda tog ca 4 och en halv timme, efter det var det bara att tok köra hem slänga sig i duschen och börja med att fixa i ordning sig för utgång. Sedan bar det av till herrhagen hem till Chris där jag jea och Emma drack lite alkohol och hade det allmänt mysigt, efter det begav vi oss ner till score för att möta upp sandra, och efter en stund så kom sara men då var det så jävla mycket idioter brevid oss så vi bestämde oss för att gå till mc donalds, väl där insåg jag att jag var hungrig så jag köpte mig en Qp meny och en glass, sedan handlade jag med lite cheeseburgare till richard för jag sov där inatt eftersom jag var lite ledsen igår kväll. Ska hjälpa han att städa lite sen i hans och robins nya lägenhet som jag antagligen kommer bo i 80% av tiden men ändå. Ska bolla lite ideer om vad vi kan göra med rummet och så.

Hade i alla fall sjukt trevligt igår kväll =)

Nu ska jag försöka bota min bakfylla ha en trevlig lördag.

Hejs

9/12

Godmorgon, sitter här i sängen ensam för richard gick ut med hundarna på lång promenad, jag skulle velat följt med men jag vaknade med astma och vågar inte riktigt chansa på att gå ut och gå en långis idag, får göra det imorgon istället. Ska kolla på senaste gossipgirl snart medan jag väntar på dom så tiden går lite fortare=) Idag ska jag hem till vållan igen för övrigt, ska försöka städa mitt rum och dammsuga och liknande, ser hemskt ut där nere, fast det har varit värre. Ska hjälpa min kusin att flytt städa på fredag så jag får lite cash för det, vilket är super bra för det är dåligt med det just nu har 140 kr kvar tror jag och det ska jag leva på i 2 veckor till. Snart är det jul  med insåg jag nyss mysigt värre, fast ser inte fram emot allt ätande faktiskt, och förra julen blev jag matförgiftad så jag har liksom tappat suget på julmat tyvärr. Det var allt för nu, Hejs.

8/12

God morgon, sitter och surfar lite vid datorn medans richard sover, han var visst super trött, han somnade innan mig och det är mycket mycket ovanligt. ska låta han sova nån timme till medans jag tittar på desperate housewives eller hur det stavas. Idag blir det nog inte mycket, kanske går ut och promenerar en sväng med hundarna sen vem vet, annars blir det väl att fortsätta kolla på Sanctuary ikväll. Ska hjälpa min kusin att flytt städa också gött med lite extra pengar måste jag säga =) Sedan ska jag till sjukhuset på torsdag, till hudkliniken för min förbannade eksem och märken som ser helt mongo ut, ska i alla fall bli skönt att kolla upp vad det kan vara. Funderar på att klippa mig för pengarna jag tjänar det behös, mitt hår börjar se ut som en risbuske, och det är snart jul liksom. Nej nu ska jag återgå till sängen och slappa vidare.

Hejs

7/12

Hejsan hoppsan, sitter i deje och gör inte mycket, richard håller på att raka sig så passar på att slänga in ett inlägg här så länge. Har lögge i sängen och myst med Hera en stund men nu verkar hon inte mys intresserad längre så jag satt mig här så länge. klippte av mig min 3 meter lång lugg igår, kände att jag inte orkade med den längre så vipps har jag en ny look, känns skönt att kunna se lite igen faktiskt. Idag ska vi nog inte hitta på så mycket, är så tråkigt väder ute så det finns inte så mycket att göra, tror vi ska kolla på the sanctuary sen, ska bli intressant att se tycker jag. Haha hunden ligger och drömmer gud så sött! kanske kan lägga upp en bild senare på de 2 odjuren, vi får se. Nu ska jag återgå till mys i sängen,
Hejs.

En bild från när vi var och promenerade i skogen på kvällen.






Måste bara tipsa om den här sidan, man kan ha hur kul som helst ;)

http://www.sr.se/p4/sjung/#



6/12

Nu försöker jag på ny kula eftersom min gamla blogg har bestämt sig för att inte släppa in mig. Sitter i min mysiga källare med lite tända ljus, och lyssnar på musik. Idag har har jag inte gjort speciellt mycket, eller jag och mina syskon har byggt ett pepparkaks hus, det blev väldigt fint tycker jag faktiskt. Sedan har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt kollat på lite på tv, och varit ute och promenerat en sväng efter maten. I fredags var jag hemma hos sara, vi åt pizza drack lite cider och åt godis, samt lyssnade på sjuk musik och körde growl kareoke, eller jag körde growl kareoke och hon höll på att skratta ihjäl sig. måste bara säga att jag har börjat störa mig enormt på min blånagel som aldrig verkar vilja ramla av. nu kom kissekatten också, hon vill också lyssna på musik, haha vi hade super mys igår i sängen innan vi skulle sova hon blir så ledsen när jag åker bort så hon blir över gosig när man kommer hem, inte för att det är nått fel med det.=) Imorgon bär det av till Richard i deje blir där till på onsdag tror jag, sen ska jag väl försöka hitta nån festlighet till helgen hade jag tänkt. nån som har nått tips? Nu ska jag fixa lite med designen och så, skriver väl när jag är klar antar jag, Hejs.

Pepparkakshuset






KissMiss


RSS 2.0